28. oktober 2008

En herlig tur!

Idag har mamma og jeg vært på hytta i Brunlanes, utafor Stavern, og samlet drivved!:) Det var et helt nydelig vær, og vi koset oss i sola og den friske sjølufta.

Litt av et verksted! Røft og naturlig:)

Nydelig! Dette skjulet har tålt mange stormer.

Noen har glemt dreggen sin..

Rustent minne etter sommerkvelden..

Se så flott!

Og det ble litt av en haug med drivved med hjem! Fylte hele bagasjerommet på bilen..:) Skal legge ut bilder etterhvert som de får en plass eller funksjon. Blir nok noen julegaver av disse skattene også!

27. oktober 2008

Min nye spisestue!

Jeg er så fornøyd! Endelig har jeg fått det koselig i denne delen også. Har tatt bildene med iphone, som reagerer på alt av lys når det er mørkt ute, men syns det ble en fin effekt jeg:)

Har trukket det inn mot hjørnet, så jeg fikk en mer samlet gruppe. Nå kom bildehyllene mer til sin rett også.

Masse puter på sittebenken! Som jeg har laget av en tvbenk vi ikke brukte lenger og putene til hagemøblene. Den har tre hyllerom, som rommer noen av interiørbladene mine:)

Koselig stemning på en søndagskveld:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg har fått litt problemer med å legge inn bilder i innelggene mine.. Får ikke flytta på dem etter at jeg har lagt dem inn.. Tidligere har bare kunnet merke dem, og dra dem opp eller ned til dit jeg ville ha dem.. Men nå står de helt stille.. Noen som vet hva som er feilen?

Marie Antoinette..

Til helgen er det Halloween, og jeg skal være Marie Antoinette! Syns det er veldig gøy å kle meg ut, og da særlig i disse flotte kjolene! Så med høyt oppsatt hår, den rette make-up'en, korsett, ballskjørt, vifte og maske, er jeg klar for å entre Halloweenkvelden!

Fantastisk kjole!

Her er min maske:)

Marie Antoinette anno 2008!

Må jeg ha mel i håret mon tro..?:)

25. oktober 2008

Loppis!:)

Idag har jeg vært på loppis!:) Det var en mengde med folk, sykt varmt og klamt, masse lopper.. Og jeg elsker det!! Var virkelig på tide med et loppisbesøk igjen. Det ble med masse klær og stoffer hjem.

Denne hawaii-skjorta, snudd på baksiden, skal bli en kjole. Paris-skjerfet blir nok en pute. Og den kule hekla duken med fargeglade blomster skal få friske opp et eller annet klesplagg:)

En søt nattkjole med blonder, og hekla lapper som skal syes på litt forskjellige puter og klær. Stoffet øverst i hjørnet var så skjønt at jeg bare måtte ha det med meg hjem!

Utsnitt fra barnestoffet. Er det ikke skjønt?:)

Dette er en herreskjorte i myk flanell som jeg har snudd opp ned og skal sy en kort jakke av, med en stor og god hals:) Den er helt nydelig å ha på!

Denne blusen har et utrolig fint snitt, og stor krage. Sitter som et skudd gjør den også, så den lar jeg bli som den er.

Dette er en morsom kreasjon skjønner dere! Verken fargene eller snittet kommer så godt frem på bildet.. Kragen er laget som en vifte, med tre lag oppå hverandre, også er det et stort legg bak på ryggen. Noe vanskelig å forklare..:) Tenkte jeg skulle klippe av armene, sånn at det blir en vest og sy på et knytebånd foran der det er en liten hekte nå. Vi får se! Kul er den hvertfall:)
Fant også denne kjolen. Den er mer petrolblå enn det ser ut på bildet. En herlig 60-talls kjole med tre diamantknapper som fester omslaget. Den er litt for stor for meg, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med den ennå.. Noen tips?:)

Denne kjolen var så utrolig søt, så selv om den er for liten i toppen for meg, så måtte jeg bare ha den! -Mary had a little sheep, little sheep, little sheep..:)
Disse stoffene blir nok deler av forskjellige puter.

Og det blir denne dama også:)

24. oktober 2008

Det er helg!

Og sånn har uka vært:

Jeg har gjort klart kostymet til neste helgs Halloween-festiviteter. Elsker denne maska!:) Også skal jeg ha et stort lilla ballskjørt med hvit velourkjole med "puffhofter" over. Skikkelig Marie Antoinette stil. Og et par edderkopper krypende.. Mmwwhoahahaha!!

Så har jeg vært og stylet ei hytte for salg. Her er et lite utsnitt fra stua.

Vi fikk inn den nye tapetboka fra Cole and Son, designet av Fornasetti. Den er helt rå!

Hva med å tapetsere ei bokhylle på veggen?:)

Denne synes jeg har helt nydelige farger!

Så til disse kjelene mine. Den blå minste, original Cathrineholm, selger jeg for 250kr + frakt. Den grønne, original Cathrineholm kjele med et vanlig sort lokk, selger jeg for 150kr + frakt. Den blå Emalox skålen selger jeg for 100kr + frakt. Så, hvis noen der ute er interessert, så send meg en mail da vel!:)

22. oktober 2008

Cathrineholm, anyone?

Ser at det er en god del retrodamer her ute i Blogglandia, som kanskje vil ha mer glede av disse tingene enn jeg har. De passer rett og slett ikke inn i interiøret mitt lenger.. Så derfor vurderer jeg nå å selge disse tre tingene. Det er to Cathrineholm-kjeler. Den ene, blå, med originalt lokk med stempel, den andre, grønn, med et vanlig sort lokk. Så er det en liten Emalox skål, blå, på 15 cm i diameter.

Så.. Hva er disse verdt da, jenter?