15. oktober 2010

Cool Lilac

Gårsdagens makeup var i kjørlige lillatoner, fra det helt lyse til det mørke. Startet med vanlig base, som kan sees nærmere her. (Skal lage et steg-for-steg-innlegg en dag).
Mørkest i globalen, så lysere utover. Starter med en ganske klar lillafarge fra 88-paletten, i globalen og litt helt ytterst på øyelokket, så det former en slags liggende "J", skjønner?;) Duser ut fargen, så man fjerner skarpe kanter. Deretter over med en mørkere gråbrun-lilla farge akkurat i globalen, og duser den ut- og oppover, for å åpne opp blikket. Tilslutt går jeg over med en lys lilla med litt gullshimmer fra øyekroken og ut til ca midt på øyelokket, duser ut, så den blander seg med de andre fargene. Samme lyse farge legges også under brynet, og duses ut. Volia! Da er det bare å markere blikket litt mer med mascara og eyeliner.
Jeg har brukt disse to fra 88-paletten, den klare lillafargen og den lyse med gullshimmer. Til den mørke fargen i globalen har jeg brukt Monty fra Make Up Store. En veldig fin gråbrun farge med lillaskjær. Denne er også perfekt til sotning, som alternativ til sort. Viser det en annen gang:)
Lipglossen er fra MAC i samarbeid med Lady Gaga! It's so cool!:) Superlyserosa, med kul! MAC Lipglass Viva Glam Gaga i fargen Light blue pink. Og den lukter cupcake, snadder!
Hva med å prøve denne makeupen i helgen? Perfekt festmakeup!:) Og til hverdags, om man har tid til det! Viktig å pynte seg litt!:)

Ingen kommentarer: