13. februar 2011

NARS & MAC


Joda, jakten fortsetter! Nå lurer jeg på disse to.. NARS Sheer Matte Foundation og MAC Studio Fix Fluid Foundation. Jeg kjenner egentlig veldig lite til begge disse merkene.. Har et par lipglosser fra MAC bare.. Men jeg har jo lest mange gode omtaler om både NARS og MAC, og de virker lovende!:) Noen som har prøvd disse foundationene, og har noen anbefalinger å komme med?

4 kommentarer:

Frøken Friken (Linda) sa...

Har veldig lyst, men det blir isåfall bare til å bruke som festfoundations..for disse tetter vel det meste av porer..hehe..;)

Mina sa...

Æsj, gjør de..?..:( Har ikke vært borti verken Nars eller MAC når det gjelder foundations, så jeg aner ikke hvordan de er..

Frøken Friken (Linda) sa...

Ja, har lest endel om folk som skriver de gir massive kviseutbrudd.. og da får garantert jeg det..for jeg for kviser av ALT..hehe;P jeg ser generelt etter foundations uten talc, for alt jeg har prøvd med talc har gitt meg skikkelig utbrudd.. meen..kan jo ikke være hundre prosent sikker på at det er talc som er grunnen, men virker sånn. Jeg prøver hvertfall å finne foundations med så lite porettettende ingredienser som mulig;) og som det virker som andre med acne-prone hud liker..

Jeanette sa...

Jeg ELSKER Sheer Glow foundation til NARS. Kjøpte den i London forrige måned. Sykt fin. Jeg trenger faktisk ikke concealer med den der. Jeg er ganske lys og bruker fargen Mont Blanc. :) Jeg har også brukt Mac sin studio fix fluid, men NARS er bedre synes jeg. Lykke til!!