5. februar 2009

Før og nå

Da vi kjøpte huset vårt laget jeg en bok med plantegninger, perspektivtegninger, collager og bilder på hvordan det så ut da, og hvordan det skulle bli. Her kommer noen bilder fra hvordan det så ut her da vi tok over huset.. Veldige dårlig kvalitet på disse, for jeg har tatt bilde av bilder, siden jeg ikke har dem på pc'en.. Puttet inn noen nå-bilder også..;) Morsomt å se forskjellen!

8 kommentarer:

Kosene mine sa...

Alltid morsomt å se før/etter bilder! Likte veldig godt alle rammene/bildene over senga :o)
Synes det er lekkert med panel på badet også!

frk.B sa...

WOW!!!
Har ikke ord!
Så utrolig stor forandring!
Inspirerende!

Anonym sa...

Hei Mina!
Fantastisk arbeid dere har gjort!!! Det går jo ikke ann å kjenne igjen huset. Det er blitt sååå utrolig lyst og delikat.Var jo nesten litt hyttestil før.
Kjempemorsomt å se forskjellen.
Har sendt deg mail. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Lotten sa...

Oj vad kul att ha! Jag har ofta tänkt tanken att det hade varit kul att se genom åren hur ens smak ändrar inriktning och stil!
Otroligt vad mycket ni har fixat till ert hus! Jättefint!

Kram Lotten

Tove sa...

FOR en forskjell!! Er nesten ikke å kjenne igjen.. Og så STILIG gang! ( Jeg har begynt å leke med tanken om et rosa eller lilla gevir..., tror det kunne blitt ganske morsomt:))

Jeg sier igjen, du er utrolig flink!!!

klem

Minmill sa...

Så gøy at du viser oss før og etter bilder. Den gamle stilen ligner på sånn det var her hos oss når vi flyttet inn. Litt sånn hyttete. Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder av før og etter. Det er jo bra du gjorde det for det er morsomt å se tilbake på. Du har et flott hjem!

Miss.T sa...

Det er så kjekt å se før og etterbilder. Knallforandring !!

NIB sa...

hei hei!her var det jammen mange flotte bilder - du har virkelig fått det flott!!

for å bruke bildene på nib, trenger vi størrelser som er minimum 400*400 px av både før og etter. hvis du har lyst å være med, er vi veldig interessert i å legge ut dine før og etterbilder, men da trenger vi litt større bilder. så har du lyst kan du sende de på mail, og hvis du ikke har tid eller lyst vet du hvorfor du ikke kom med:)

klem