21. januar 2010

Endelig!

Det er en grunn til at det har vært litt stille her inne en stund. I tillegg til mye boligstyling og oppdrag, har jeg holdt på med planlegging av nedleggelse av butikken vår. Etter 3,5 år velger vi nå å legge ned Lykke. Vibeke, som jeg driver sammen med, ble tvillingmamma i sommer, og har derfor nok å henge fingrene i. Jeg driver, som dere vet, freelance som dekoratør og interiørdesigner. Det blir rett og slett ikke tid for oss til å drive butikken videre. Så nå er tiden inne for å takke for oss, så vi kan gå på nye eventyr!;) Vi vil gjerne få sagt at vi ikke er konkurs, og at det ikke er derfor vi legger ned. Og det er vi veldig glade for.

Vi vil ha et SLUTTSALG i butikken fra lørdag 23.01.10. -30% på ALLE VARER!!:) -70% på det som er igjen av julevarer. Her gjelder "først til mølla-prinsippet", da det beste går først!! Vi holder på så lenge vi har varer, men planen er å avslutte rundt 20.02.10. Derfor ber vi alle med gavekort og tilgodelapper om å bruke disse innen denne datoen.

Vi vil få takke alle våre gode kunder og samarbeidspartnere!:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Så, da var det ute! Jeg synes det er så deilig å endelig få avslutta dette, så jeg får mer tid til det jeg vil drive med. Selvfølgelig er det litt vedmodig også, og veldig hyggelig å høre fra kunder at vi vil bli savnet, men nå er tiden inne for noe nytt. Så nå gleder jeg meg til mars!:)

Det er ikke bare pga butikken jeg gleder meg til mars.. Vi skal nemlig flytte inn i bryggerhuset hos et vennepar. De bor i en flott og herskapelig sveitservilla, med et superkoselig bryggehus ved siden av. Det må pusses opp en del, med nytt kjøkken osv, men vi regner med å flytte inn i begynnelsen av mars. Endelig kan jeg få malt, tapetsert og dekorert litt igjen! Vi skal bare leie midlertidig der også, men det blir mye bedre og hyggeligere å bo der, enn i en visningsleilighet. Nå kan vi bo oss litt mere til, og slipper å føle hastverk med å finne oss noe nytt. Jeg kommer tilbake med bilder og planlegging av vårt nye hjem ♥

17 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Å kjære Mina*hulke*
Legges ned:(Å nei, hvor skal jeg få handlet alle de skjønne tingene mine da..Jeg kommer iallefall før dere legger ned, lover. *samle sammen penger*
Så koselig at dere har funnet et kosligere sted å leie da, hørtes jo veldig bra ut:)
Spennende, gleder meg til å se bilder

*ønsker deg en super dag*

Minmill sa...

Herlig at dere får leid det bryggehuset. Må jo være alldeles storveis for deg som er så glad i å gjøre det personlig rundt deg. Huseierne må jo også synes det er bra at dere vil gyve løs på det. Men jeg håper jo at dere finner noe eget en dag.

Vemodig med den butikken din da, selv om jeg aldri har vært der. Men ryktene sier jo at du har en fin butikk. Jeg skjønner godt at du ønsker å drive med andre ting. En butikk er veldig bindene, og så er det jo kveldsjobbing og lørdagsjobbing og alt med seg. Høres ut som du har truffet ditt valg, og jeg sier lykke til med avviklingen og lykke til med nye jobber. Klem fra Minmill

Marie sa...

*puster ut*
Trist og helt greit på en gang! Jeg har ihvertfall hatt et supert halvår på Lykke :-)
Bryggerhuset blir sikkert kjempe fint for dere! Det er jo bare en liten rusletur for oss, så er vi på besøk :-)
Klem

☆Therese sa...

Å trist - det er jo så mye fint i butikken deres!!! Men samtidig skjønner jeg jo hvorfor dere slutter og ønsker dere lykke til videre med det! Jeg kommer på salget :) Håper noen av de andre butikkene i byen nå ser sin besøkelsestid og tar inn noen av de varene/merkene dere har hatt.

Så spennende med det bryggerhuset! Det blir sikkert en herlig innredning der :)

mi-rachel sa...

så kjekt med flytting for dere.
det hørtes jo veldig idyllisk ut med et bryggehus.

Bare Beppe sa...

Så spennende Mina, og så fornuftige dere er! Jeg er stadig innom butikken din, og elsker å gå der å myse, men det står stor respekt i å stikke fingeren i bakken, og ikke slite seg ut :) Tror dere gjør et lurt valg, selv om dere helt klart kommer til å bli savnet :) Lykke til videre. Klem Beppe

Christine sa...

Så vemodig det med butikken, men skjønner jo at dere har nok av andre ting å henge fingrene i :D

Og så kjekt at dere får leie bryggehuset, så kjekt å ha en plass hvor man kan gjøre det man vil :D

Therese sa...

Det er alltid litt vemodig når man går inn i nye kapitler i livet, men det er alltid veldig spennende også. Ser ut til at du/dere er sikre i deres avgjørelse og det er jo det viktigste. Blir spennende å følge prosjektene dine videre, både på jobb og hjemmebane.

Håper du får en fin helg :)

Bo med Lena sa...

Så spennende da Mina. Noen dører lukkes og andre åpnes. Kjempespennende! Gleder meg til å se det nye huset:)

Anonym sa...

Oj nå ble jeg veldig overrasket ... dette syntes jeg var trist å lese for jeg har alltid likt å komme innom på Lykke og handle, og kikke for inspirasjon.
Dette var trist, men jeg ønsker deg lykke til videre med nye prosjekter.

:)

salige lavendel sa...

Lykke til på nye eventyr... =)

Tove sa...

Hei!
Ja, vi ses i morgen:) Grur meg litt jeg, har helt prestasjonsangst her.. Du er jo borddekkingsdronningen, og det er mildt sagt ikke jeg. Men jeg får jo bare gjøre det på min måte og ikke tenk så på hva andre syntes, det er vel en grunn til at de spurte meg. Problemet var at jeg hadde planlagt å bruke masse riceprodukter, og bestilte varne for et par uker siden. Men de ikke kommet frem, så på fredag måtte jeg begynne å tenke helt nytt..

Nå må jg styke en duk, legge Hannah og så snart legge meg selv også, må mye tidligere opp enn vanlig i morgen for å rekke bussen. Åpner ikke butikken før 11, så vi pleier å ha veeeldig god tid om morgnen... Håper jeg rekker bussen halv ni, hihi

Snakkes i morgen, gleder meg til å treffe deg:)

klem

holmberg sa...

Kjære deg vennen,
det var mange store hendelser på en gang... skulle så gjerne vært innom din lekre butikk men det får kanskje bli i din neste, hi~hi...
Skjønner at det kan være mye med å drive en butikk, men regner med du blir veeeldig savnet...
Håper det bringer deg et nytt steg i livet...
Utrolig spennende med flytteprosjekt, jeg gleder meg veldig til å følge prosessen og se alt det lekre du tryller fram!!!
Ønsker deg masse mye lykke til med alt søte deg!!!
Gode klemmer fr meg;)

☆Therese sa...

Hei igjen Mina,
Har en award til deg hos meg ;o)

Bianca sa...

Uff så trist :( Kommer virkelig til å savne butikken :(
Men egoismen til side, så skjønner jeg deg/dere veldig godt :)

Dere får ha masse lykke til fremover da ihvertfall :)

Blir deilig å flytte et mere fast sted ja, gleder meg til å se bilder :)

Kaspara sa...

God morgen, Mina!
Ja, nå skjer det mye nytt i livet ditt, skjønner jeg. Avvikling av "Lykke" og flytting inn i bryggerhus hvor du kan gå berserk med malingskost og tapet!
Tipper det blir skjønt å få sette sin signatur på boligen igjen!
Takk for lang kommentar. Ja, det hjortebildet er skjønt, men skjønner jo om du vil ha et stort bilde. En del ting kommer inn i huset her, men så hender det jo at man ikke finner plass for tingene alikevel. Trodde jo hjortebildet skulle bo her, men så var det det å finne rett sted for den, som ikke var så lett.
Når det gjelder fyll i grytekluter har jeg brukt tykkeste flatvatt kjøpt på Dokken, mener jeg. En stund siden jeg har sydd grytekluter nå. Er egentlig ikke så glad i å sy akkurat det.
Har ikke merket at gryteklutene blir så varme. Kanskje vi har brukt ulik vatt inni?
Ha en glad dag!
Klem Kaspara

Bluggi buggi blogg sa...

Lykke til videre med det du skal gjøre og lykke til med nytt hjem.
Ha det fint.
Trude :)