18. mars 2010

Den Store Håndarbeidsboken anno 1964 vs. morgenkåpeprosjekt 2010!
Her om dagen var jeg hos Mamma og kikket igjennom noen av tingene jeg har lagret der, og da fant jeg denne boka. Hadde helt glemt at jeg kjøpte den på loppis for en god stund siden. Er så gøy med sånne gamle hus- og håndarbeidsbøker, herlige bilder, og ikke minst nyttige tips! Noen av tipsene kommer kanskje godt med når jeg skal begi meg ut på et vårkåpeprosjekt. Jeg kjøpte denne mintgrønne morgenkåpa i bruktbutikken idag for 50kr. Fin?♥ Jeg skal korte den ned litt, sy på pelskrage og Libertys "Strawberry Thief" stoff nederst på ermene. Da kan jeg vel bruke den som en vårjakke?:) Liberty stoffet er det samme som jeg har på joggeskoene mine, bare i en annen fargetone, så det blir nok en fin match. Jeg faller ofte for gamle morgenkåper, og de er kjempefine til å sy om til mer brukbare plagg. Som f.eks. kjoler, som jeg laget ifjor. Redesign er moro!:)

4 kommentarer:

Therese sa...

Åh, så tøft. Dette prosjektet er jeg kjempespent på å se resultatet av :) Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne å sy selv, spesielt klær. Tenke seg til alle de flotte kreasjonene man kunne laget seg da? Aaahhhh *drømme*

holmberg sa...

Hei vennen!
Så spennende prosjekt, skal si du er kreativ!!!
Fantastisk herlig at du er tilbake med alle dine inspirerende innlegg!!!
Jeg måtte jo selvfølgelig ut og kjøpe bladet og det var så herlig arti å se og lese mer om deg og ditt!
Du er en kreativ flinking med et vidunderlig hjem:)
Ønsker deg en glad helg!
Gode klemmer.

Minmill sa...

Hei Mina. Så herlig morgenkåpe du har kjøpt deg. Så flink som du er med symaskinen, tror jeg at dette vil bli et vellykket prosjekt med liberty stoff og pels. Håper vi får lov til å se resultatet. Gratulerer med flott reportasje i rom 123, det var moro og se. Men verden forandrer seg raskt, og nå bor dere ikke i det huset lenger. Blir spennende og se om dere finner drømmehuset snart.

Ha en fin helg. Klem Minmill

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei, leste nettopp om deg i Rom123. Då måtte eg jo sjekke ut bloggen din! Du virker så flink og kreativ at eg la meg til som følger!:)
Ha ein fine helg :)
Klem frå Bjørg