Gulrot- og ingefærsuppe til påske?
Denne suppa er knallgod, og enkel å lage.
Kan fint lages dagen i forveien, så smaker den enda bedre.
4-5 porsjoner:
1L vann
4-5 gulrøtter
2-3 poteter
1/2 sellerirot
1 purre eller 1 løk
2 fedd hvitløk
2 ss revet fersk ingefær
Avkjøles når grønnsakene er møre.
Kjøres til en glatt masse i blender eller stavmikser, litt av gangen.
Tilbake i kjelen for oppkok.
Tilsmaking med salt, pepper, limesaft og et par gode ss Creme Fraiche.
Evnt litt mer vann for en tynnere suppe.Serveres med kruspersilledryss og godt brød.
Mums!
3 kommentarer:
Hei Mina:)
Jeg kikker innom en gang i blant,og påskesuppen høres god ut og ser så delikat ut i bollen sin.
Ønsker deg og dine to;)en påske fylt med solrike dager og mye kos
Klem fra beate(H&C)
Fy søren så fantastisk huset deres har blitt! Har sittet og kost meg skikkelig med bildene - du er FLINK! Klem
Nydelige farger på bolle, suppe og garnityr! :)
Har aldri hørt om påskesuppe jeg - det er sikkert godt :)
//Beate
Legg inn en kommentar