27. juni 2010

Sommerhytta i Brunlanes ♥


I helga har vi vært på hytta i Brunlanes, utafor Stavern. SommerDen har gjennomgått en restaurering de siste åra, og nå er det endelig klart for siste hånd på verket. Så jeg har hengt opp gamle og kitchy blondegardiner, ommøblert og stylet med puter & pledd, ting & tang. Loves it!:)

Det gjenstår ennå noen ting, som speil og lamper på veggen bak sofaen, men det kommer. Vi har plukket ut noen kule prismelampetter som skal på hver sin side av speilet. De ligger i esken sin og venter på å bli skrudd opp og montert, så blir det lys i heimen:) Hytta er ganske liten, så det blir bra med et speil på veggen for å åpne opp rommet litt. Sommerblomster og jordbær hører til♥.
Det gamle Vestfoldskapet er fra familiegården ovenfor hytta. Der er oldemoren min, som jeg er oppkalt etter, født og oppvokst. Da hun bare var 11 år gammel døde moren, og hun måtte slutte på skolen i 4. klasse for å ta vare på småsøknene sine, Ingvarda Margrethe, Eugenie Johanne, Nils og Martin. Jeg tenker ofte på det når jeg er på hytta, at her har oldemoren min slitt med hardt arbeid og passet på de små søsknene sine på de værharde svabergene, da hun selv bare var et barn.. Men de klarte seg, og Mina Ingerine Normandbo giftet seg med Arne Martinius Nalum i 1930, og i 1932 fikk de sønnen Kjell Arne Nalum, min gode morfar♥.
Ingvarda, min oldemors lillesøster, overtok seinere gården i Brunlanes sammen med mannen Nils Haga. Ingvarda var lokalkjent i området for å være en skikkelig original dame..;) Hun hadde selvdiagnosert "luftsyken", altså hun var allergisk mot luft(!), så hun gikk rundt med skaut, lue, store "svømmebriller" og kjørehansker! Litt av et syn!;) Jeg husker henne godt fra jeg var liten, og lurer noen ganger på om det bare er "noe jeg har sett på film", så humoristisk så hun ut!;) Vel.. Det var litt historie på en søndagskveld..:) Og sommerlige interiørbilder♥.
Ønsker alle en glad uke!

20. juni 2010

Jippi!!:)



Jeg kom på 2. plass i NIBs Stillebenkonkurranse!!:) TUSEN -lig takk til alle dere som har stemt på bidraget mitt! Dette var gøy!:) Og premie får jeg også, en lekker champagnekjøler fra Halvor Bakkes kolleksjon. Tusen takk!

18. juni 2010

Jeg er en av finalistene!!:)

Yeey!! Jeg er en av finalistene i NIBs stillebenkonkurranse!:) Så glad! Var veldig mange som deltok denne gangen, og mange flotte bidrag, så dette var moro! Jeg blir superglad om du vil stemme på mitt bilde, her!:)

12. juni 2010

I ♥ Stockholm!




Tilbake etter en fantastisk uke i Stockholm. For en vakker by! Det blir definitivt ikke siste gang jeg besøker denne byen. Andreas løp Stockholm Marathon lørdag 5. juni, 4,295 mil! Han løp på 03.41.58, og kom på 2.845. plass av over 20.000 deltagere! Ellers har dagene gått til litt sightseeing, rusling i Gamla Stan, shopping, og til slutt Make Up Store's intensivkurs innen hudpleie og make up. Kjempegøy! Lært masse, og blitt kjent med mange herlige jenter:) Her kommer et lite bildedryss..

2. juni 2010

NIB's Stilleben-utfordring ♥



Så nå at NIB har en ny utfordring gående, en stilleben-konkurranse! Den var så etter mitt hjerte, at her må jeg være med!
Sånn, nå kan jeg dra til Stockholm!:)

Make up in Stockholm!


Imorgen reiser vi til Stockholm!:) Andreas, min kjære, skal løpe Stockholm Marathon.. Gale mann! Og jeg skal shoppe..;)
Jeg har alltid hatt en stor passion for sminke, hår og mote, og har lenge hatt lyst til å gå på et skikkelig make up artist-kurs, og nå skal jeg det! Jeg har bestemt meg for å bli Make up artist!:) Det er mye jobbing og erfaring som gjør at man blir god på dette feltet, men jeg synes det er mer trygt og seriøst med et grunnleggende kurs i bunnen. Og det kunne jo ikke passet bedre at det starter opp et Make up artist-kurs i Stockholm akkurat når vi er der! Så jeg blir igjen, og skal gå på International Make Up Center i en uke!:) Jippi! Gleder meg masse ♥ Har aldri vært i Stockholm, så dette blir spennende!
Ønsker alle en herlig start på juni! ♥