6. mars 2009

Nytt på kjøkkenet og styling:)Vi har fått så mye fint inn i butikken, og jeg hiver meg på den lyseblå bølgen!:) Denne fargen er veldig meg. Jeg faller som regel for farger på den kalde siden av skalaen. Lyslyktene i hvit matt porselen med huller i er bare herlige!! Beklager dårlig bildekvalitet, men jeg finner ikke laderen til speilrefleksen..

Så noen bilder fra en leilighet jeg stylet på onsdag. Ville dere flyttet inn?;) Imorgen skal jeg til Oslo sammen med min kjære mamma:) Jentetur og besøk til mammas barndomsvenninne. Kosetur:) Ønsker alle en sprudlende helg!

7 kommentarer:

Bente sa...

Ja, takk, gjerne litt lyse-blått! Har kastet ut oransje detaljer på kjøkkenet mitt og prøver å få inn litt lyse-blått istedet! Mye fint på ditt kjøkken, altså! De lyslyktene er kjempe-fine og de hvite lysestakene var nyyydelige, er de fra Rice? Gleder meg til sommeren, da skal jeg definitivt besøke butikken din!

Minmill sa...

Så mange fine bilder du har lagt ut denne gangen. Jeg liker blått, men da lyseblå eller turkise varianter. Må innrømme at det er ikke mye brukt hjemme hos meg. Har fått med meg at blått kommer mer og mer inn i interiørfargene framover. Så det blir jo spennende og se om jeg kommer til å like det. Jeg er jo ikke vanskelig å påvirke. He he.
Håper dere får en fin tur til Oslo. Her snør det i dag.

Tove sa...

Du viser bestandig så mange flotte bilder ( til tross for manglende speilrefelks:))Så morro med slike "style"oppdrag! Det så virkelig ut du hadde gjort en kjempejobb:)

Nei, nå må jeg reise på jobb, og med været som er i dag kommer det sikkert til å bli MASSE å gjøre ( dette skriver jeg med masse ironi i stemmen)

Ha en flott helg

klem

Anonym sa...

Hei Mina
Liker den lyseblå farven du har trukket inn på kjøkkent. Det virker så rent og delikat.
Så gøy det må være å style leiligheter og hus!!! Tror sikkert mange ble fristet etter at du hadde vært på ferde. Det var jo også nøytrale farver og nærmest litt rustikt, men delikat og koselig.
Hjelp, nå sitter jeg med en ny lysningsfarve i håret, og jeg frykter det værste. Jeg vil ikke være helt platina og ikke lys med rødskjær. Det spørs om jeg ikke må sende mannen min avgårde for å hente hjem den gode gamle Garnieren jeg pleier å bruke for å reparere litt.
Så koselig med Oslo-tur med moren din! Ha en glad helg! Klem fra kaspara

Anonym sa...

Så fin blogg du har! Du er kjempe flink :) Artig å se så mye fint på en side :)
Ha en fin vår!
-Laine

mette sa...

de deiligste bilder... vakkert hjem du har mina, d må jeg bare få sagt!

Anonym sa...

Hei søte Mina :)Nå er det en evighet siden jeg tok meg en liten ruslerunde i blogglandia og jeg ser det har skjedd mye rundt omkring! Sjalet du har heklet til moren din ble utrolig lekkert!!!!
Hun er kjempeheldig!! Finnes det mønster på det eller er det frihekling tro? Det skiller seg virkelig ut i formen og er helt nydelig!!! Ser at du har malt en speilramme lilla og det ble jo kjempevellykket! I det hele tatt har du tatt en masse fine bilder siden sist! Klemmer fra Kardemomme :))