2. mars 2009

Speil, speil på veggen der..

Igår avduket jeg et bord i stua..;) Og jeg hadde helt glemt hvordan det egentlig så ut. Malte det med sølvmaling for et års tid siden, og klistret på en blomsterstickers på bordplata. Og med "nytt" bord, så ble det litt forandring på toppen også. Musikkanlegget har fått plass inni en gammel trekasse. Ofte når jeg gjør om, så ser jeg på det ferdige resultatet gjennom et speil, for å se det fra en litt annen vinkel. Hvis det ser bra ut da, så er jeg fornøyd;) Og slik ble dagens innlegg til. Hvordan ser ditt hjem ut gjennom speilene du har i huset?:) Idag får vi besøk av noen som kanskje kan være interessert i å kjøpe huset vårt. Og der har vi en ny vinkel å se huset på, med nye øyne!;) Ha en strålende glad dag!

8 kommentarer:

Minmill sa...

Så mange spennende bilder Mina. Du har nok en del flere speil i huset ditt enn det jeg har. Tror ikke det ville blitt så spennende hjemme hos meg. Du har et lekkert hus, ser det ut som. Skulle vel ikke by på problemer å selge vel? Har dere planer om å bygge eller kjøpe noe annet?

mi-rachel sa...

pene bilder...og kul ide å se huset gjennom speilene.

Brigg sa...

Kjempestilig! Og ganske vittig..for tok faktisk noen bilder gjennom speil i dag jeg og! Jeg har også speil overalt. Sammen med lamper er det favoritt "møbelet" mitt.

Skulle gjerne sett sølvbordet litt nærmere. Har planer om å male noen møbler i sølv, men usikker på hvor sølv det faktisk blir.

Ellers må jeg si at det alltid er en fryd å se bilder fra hjemmet ditt!

Anonym sa...

Hei Mina
Takk for lang, koselig kommentar!
Så genial ide å vise huset ut fra speilene rundt i huset! Tusen takk for ideen, den tror jeg tror jeg at jeg griper.
Som alltid ser det delikat og lekkert ut hos deg. De som kommer på visning i dag, MÅ da synes det er et tiltalende og flott hus!
Jeg liker aller best bildet med vimplene og alle bildene på veggen. Jeg tror jeg må sy slike vimpelrader til guttenes rom. Stilig på et barnerom også.
Ønsker dere masse lykke til med visningen! Klem fra kaspara

LillaLykke sa...

Flotte bilder :)

mette sa...

kul greie, å se huset i speilbildet:) du har det jo bare så fint at det er en eneste stor f r y d å beskue huset ditt...

Rikke sa...

Så morsomme bilder - veldig bra tanke:)Lykke til med visninger!!

Maria sa...

SÅ många speglar. Kul att fota i dem!