24. juli 2009

Ferieoppdatering!


Igår kom vi hjem fra en liten tur til Gøteborg. Shopping, god mat og hotell er ikke å forakte:) Ble en del nye klær og sko, og noe til leiligheten. Var innom Lagerhaus, og der kunne jeg handlet mye, men jeg må begrense meg nå som vi bor på så liten plass. Et par søte gardiner, som skal bli bakstykket til et lappeteppe, en mintgrønn liten bakebolle og vannkanne i form av en rosa tekanne, ble med hjem. Ellers så gikk jeg nesten av hektene da jeg fant ut at Top Shop på Arkaden har åpnet Beyond Retro avd!! Jeg var i himmelen!! Oi oi oi, så mye spennende!:) Kunne gått der i timesvis, men med en sulten mann, så måtte jeg korte ned tiden noe..;) Kjøpte med meg et stort sort ballskjørt med store sløyfer og en lyseblå kjempesøt kort jumpsuit. Knipset noen bilder før vi gikk derfra, og nå ser jeg jo at det var en hel veskevegg der som jeg ikke så! Gleder meg til neste besøk;) Jeg skal legge ut bilder av alle kjøpene senere.

Inatt reiser vi til Gardemoen, hvor vi skal fly til Makarska Rivieraen i Kroatia. Vi gleder oss masse! Det ser ut som et veldig koselig og idyllisk sted. Skal bli deilig med ordentlig sol og varme igjen også:) Her hjemme er været ganske så ustabilt om dagen med vekslende regn og sol.. Vi skal nyte denne uka for alt den er verdt, med god mat og drikke, opplevelser og late dager under sola:)

8 kommentarer:

mi-rachel sa...

god tur.
og gleder meg til å se kjøpene dine.

Marthe sa...

Hei Mina, og god sommer!!

Det både ser og høres ut som du koser deg skikkelig i ferien! Jeg skulle gjerne vært en tur på Beyond Retro selv, det bugnet jo av lekkerier og godbiter! Kjedelig for deg å oppdage den veskeveggen etter at du var hjemme igjen, huff, hehe...

Har sittet å bladd meg langt tilbake hos deg nå, hoppet litt hit og dit i innlegg. Koser meg så her inne. Ønsker deg gode dager, og kos deg masse i Kroatia!

Stor klem fra Marthe

Unknown sa...

Hørtes helt herlig ut! :)

Jeg har noe til deg på bloggen min. Ha en fortsatt god ferie.

Bea sa...

Har vært snikleser her inne en stund, og det er like koselig bestandig :) ligger noe til deg på bloggen min, klem Connie Maureèn:)

Bente sa...

Skulle gjerne vært der en tur, ser jeg!! Og Kroatia, da! Heldige du!!! Ha en fin tur og nyyyt sommer og ferie! Klem xx

Sanne sa...

Ser ut som en herlig tur. :) retrobutikker er butikker man bare mååå innom. :)

Ludoland sa...

åh her så det idyllisk ut. kos dere.

mette sa...

åh heldig! to fantastiske feriemål det der.. håper du storkoser deg:)