4. august 2009

Tilbake fra ferie og kreativiteten blomstrer igjen!:)Nå er vi tilbake fra ferie, og hverdagen er her. Det føles egentlig helt greit, for kreativiteten har begynt å blomstre igjen:) Og selv om været ikke er helt på topp, er det veldig koselig å sitte inne med stearinlys og god mat! I en myk sofa med masse gode puter og pledd;) Akkurat nå føler jeg at ting ordner seg for snille jenter, som det heter. Jeg har mange ideer og planer i hodet for tiden fremover. Gleder meg til å dele det med dere! Litt planlegging først bare..;)


Kroatia var helt fantastisk! Så flott sted!! Vi storkoste oss i en liten koselig by, Tucepi, rett nedenfor Makarska by. Her bodde vi på et kjempefint hotell, Alga, med saltvannsbasseng rett utenfor vinduet og stranda med små hvite stener rett nedenfor. Med krystallklart og azurblått vann, herlig!:) Og så var det så grønt og fint der, med masse lilla og rosa blomster oppover de lyse murhusene, og duft av lavendel langs den palmekledde strandpromenaden. Kan man få det bedre?;) Været var også upåklagelig, rundt 35 varmegrader og full sol, med en lett bris, som gjorde at vi ikke ble helt slått ut av heten:) Kroatia anbefales på det sterkeste!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige bilder...skjønner at du har kommet hjem med nye impulser.
Klem...Ellen

Marie sa...

Klart det ordner seg for snille jenter :-)
Klem

Janne sa...

Hei!
Liker bloggen din utrolig godt, bildene er nydelige og inspirerende:) Har lagt den til lista mi! Gleder meg til å ta del i de nye idèene dine!
PS: Har også vært i Tucepi, på bryllupsreise..og er enig med deg; det anbefales! Ha en fin kveld:)
Klem, Janne

mi-rachel sa...

velkommen tilbake.
søte bilder.

Bjørkely sa...

jeg gleder meg til å se dine prosjekter.. så jeg legger deg til listen min :)

Christine sa...

er det ikke herlig når hodet bobler over av inspirasjon? har det sånn selv for tiden og det er virkelig bra! :)

Ludoland sa...

nye idere. Det blir spennende å høre.