5. august 2009

Korssting, tapetvimpel og pakke i posten!


Tre ting på en gang?? Åjada, nå har jeg så mange ideer i hodet! Noe av det første jeg skal igang med, er en stor sitte-/gulvpute av ulike broderier. Jeg faller så for disse puffene og små benkene som er trukket med gamle broderier og korssting, som stadig dukker opp i interiørblader etc for tiden. Jeg har ingen puff for hånden akkurat nå, og heller ikke plass til det i vårt lille krypinn, så da blir det en stor sittepute istedet. Jeg fant et stort korsstingbroderi hos mormor her om dagen, som hun har brodert. Det har ligget uferdig i posen sin i flere år, så det er på tide at det får se dagens lys igjen! Da hun broderte det, skulle det bli et sånt teppe som skulle henge på veggen...tja...jeg tror nok det blir mye bedre som pute!;) Det er ganske stort, sikkert rundt 70x70cm, og med knallfarger sammen med sort. Får det nok imorgen, så da skal jeg sette igang. Noen som har noe forslag til hva jeg kan fylle puta med? Den må være ganske hard, i og med at man skal kunne sitte på den.. Det er kanskje bare å stappe den full av vatt? Tror det blir en kul pute hvertfall!:)
Igår begynte jeg å klippe tapetflagg til en vimpel jeg skal lage. Jeg fikk jo en haug med tapetprøver i posten i våres som var planlagt vimpelranke og bakgrunn i settekasser. Nå er jeg hvertfall igang med det første:) Elsker både fargene og mønstrene! Og idag fikk jeg pakke i posten! Det er alltid gøy:) Denne var fra Benefit, et rosevann, BeneTint, som gir deg flotte røde eplekinn som varer all day! Som den sminkedokka jeg er, hihi..;) Jeg selger Mary Kay produkter, og elsker produktene derfra, men akkurat dette vannet klarer jeg meg ikke uten..;) Nå har endelig sola bestemt seg for å skinne over byen her i noen dager, så det er bare å nyte!

8 kommentarer:

Marieinwonderland sa...

Hva med å fylle puta med slike kuler som er inne i saccosekker? Det kan kjøpes på Stoff og Stil ;)

Unknown sa...

For noen flotte proskjekter!! De sydde rosene er bare en drøm.

Jeg har vært på jakt etter slike roser hele sommeren, har ikke funnet et.....så jeg kommer ikke videre med mitt proskjekt....men jeg har mange andre på gang......

Unknown sa...

Fantastiske broderier!
Gleder meg veldig til å se de ferdige putene.

Ha en kreativ kveld! :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så spennende.
Herlige materialer du har der. Blir garantert en en flott pute. Jeg er veldig spent på resultatet. Ser mye annet såennende på siden din også. Spennende blogg.
Selv om jeg jobber mest med hvite materialer selv, så skal du vite jeg har mengder med slike fargerike også, som jeg ikke er kommet noen vei med enda. Så nå er jeg spent på hva du skaper med dine:)

Ha en herlig helg
:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nb! jeg legger deg til i bloggrollen min jeg, så jeg ikke mister deg i blogglandia junglen.

Christine sa...

gleder meg til å se de ferdige prosjektene dine :D så mye gøy man kan gjøre med tapeter! jeg skal snart i gang med settehyllen min snart jeg, må bare få handlet litt maling først :D

Brigg sa...

Ja, har selv vurdert å hive meg på et ligende prosjekt..etter å ha sett disse puffene med broderier påi interiørblader.men spørs..har ikkeplasstil en puff nemlig. men gleder meg veldig tilå se hva du lager!!

Kaspara sa...

Hei Mina
Velkommen tilbake til hjembyen!
Så gøy at det ble liv og røre på bloggen din igjen.
Puff med broderier høres spennende ut! De er så vakre de rosebroderiene på bildene dine.
Tingene du gjør er alltid så sirlig, nøyaktig og flott gjort, at jeg er sikker på at puffen/eller stor pute bli lekker.
Det er så morsomt å lage vimpler. Gjorde det selv her i forrige uke. Nå har jeg både en RIe Elise Larsen vimpel pluss den hengende oppe i stua, og hver dag blir en fest, hi, hi.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara