9. oktober 2009

Tallerken- og bildevegg

Jeg samler inspirasjon til å lage en vegg med spesielle tallerkner, rammer og bilder i vårt nye hjem. Her er noen av bildene. Mens vi venter på at huset skal dukke opp, samler jeg på ting som skal utgjøre denne kunstveggen. Jeg har også tenkt til å overføre gamle bryllupsbilder fra familiene våre på hvite tallerkner for å skape en mer personlig vegg. Bildene er lånt fra Flickr.

11 kommentarer:

Marianne sa...

Så fine bilder!!!
Godt å bli inspirert!! =) Holder på å planlegge en bildevegg selv, i svarthvitt bilder.. =) Men det krever litt tid har jeg funnet ut! Nå må jeg surfe litt mer rundt på bloggen din =) ha en finfin kveld! Hilsen M

Janne sa...

Stilige bilder... Ja sysler med tanken om å få hengt opp litt bilder jeg også..

sirisinspirasjonsunivers sa...

God ide! Lurt det med å overføre bilder til tallerkner. utrolig flott blogg du har! Og så flink du er til å sy! Den var herlig den kjolen du hadde sydd til lille jenta! Ha en finfin lørdag! :) Klem fra Siri

Minmill sa...

Det er så flott med sånne vegger. Jeg skal dekorere veggen på kontoret mitt med masse bilder og lapper tenkte jeg. Takk for inspirerende bilder. Mulig det hjelper meg i gang til å begynne på veggen her hjemme.

Marie sa...

Har en slik plan i bakhodet jeg også! Den dagen jeg får det stoooore drømmekjøkkenet mitt i drømmehuset med drømmetakhøyde, da skal en slik vegg kreeres :-)
Fin inspirasjon! Skal vi lage noe lignende i butikken?
Klem

Anonym sa...

Utrolig stilig,
-takk for god inspirasjon!
Ha en fin helg, klem Hege.

Kvirrevitt sa...

God idé, og jeg var faktisk innom Slappen her om dagen for å se etter potensielle tallerkner til overføring av bilder av min kjære familie:) Veldig fint hadde det vært med gamle bryllupsbilder også!

Ha en fin lørdagskveld:)

Kvirrevitt sa...

Hei:) Nei, handlet ikke av deg, tror det var på tirsdag litt over fem. Har glemt å kommentere at du kledde mørkt hår utrolig godt:)

Loppis, ja... Gikk glipp av det denne gangen også. Sist loppishelg (Gjennestad bl.a) var vi på ferie. Men men, kanskje det var like greit (for far i huset ihvertfall:D)...

Kardemomme sa...

Sånne vegger får det til å krible i fingrene!!! Utrolig flott med både bilder og tallerkener!!
Og fy søren så søt kjole du har laget til den lille babyjenta!!!
Så nyyyydelig ide med det heklede stykket!!! Hun var jo til å spise opp den lille dukken!!
For en nydelig gave!! Var jo helt genialt med en liten pose til også!! Ønsker deg en fin mandag Mina! Klemmer fra Kardemomme :))

Christine sa...

åh, jeg elsker bilder av sånne vegger :D blir så inspirert :D gleder meg til å se hvordan din blir seende ut:)

holmberg sa...

Herlig vakker inspirasjon!
Lykke til videre i jakten på skatter;) Innrømmer at jeg ønsker meg en lignende vegg her også.
Ønsker deg en fin~fin dag!
Gode klemmer fra meg;)