8. oktober 2009

Må bare vise dere..Se så fin lille Mira Olivia ble med kjolen jeg heklet/sydde til henne! Litt stor ennå, men da har hun noe å vokse i:) Hun er såå nydelig! Noen husker kanskje at jeg har blogget om henne før..? Var på en kjempekoselig lunch hos mammaen hennes, min venninne Hilde Cecilie, sammen med ei annen venninne, Henriette, igår. Hadde ikke sett den lille prinsessa på to måneder, så det vsar jammen på tide. Prinsesse er det ingen tvil om at hun er.. Hun har nemlig begynt å vinke, med kongelig knekk på hånda. Hihi;) Jeg sydde en liten pose til henne også, som kjolen lå oppi.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Å, så flink du er! Kjempefin. Nydelig liten prinsesse. :)

holmberg sa...

Så nydelig! Jeg er så imponert over dere som kan og sy, bare posen er jo skikkelig lekker;)
Du er så flinking, du har heldige venner;)
Klemmer fra meg=)

Rikke - fargesirkelen sa...

For en herlig kjole på ei herlig jente! =) Syntes kjolen blei kjempefin, veldig baby. Også syntes jeg det er sååå mye finere med hvitt enn rosa på jentebabyer.

Det sengetøyet du har klippet John Blund fra hadde jeg da jeg var liten - nostalgi!!

Maria Therese sa...

Vanvittig nydelig kjole!! og så søt pose♥♥

Ballerina sa...

oi oi oi, så fantastisk! Skjønner virkelig ikke hvor du tar alt fra. Nydelig kjole, nydelig pose og ikke minst; nydelig jente!
GOD HELG ;)

Camilla Simone sa...

Den posen var så utrolig fin, har ligget på hjernen i flere dager. Nydelig liten jente med en finfin kjole. Tror jeg må prøve sy en sånn pose til mi lille jente.

Mange fine tallerken

Susanne sa...

o,noe så herlig!! kjolene du har sydd er bare så skjønne. De er prinsesser verdige!