30. september 2008

Nå har vi gjort det!

Bilde lånt fra Finn.no
Vi ønsker oss så veldig et gammelt hus, gjerne en Sveitservilla eller i Jugendstil. Vil ha et hus med ordentlig sjel, og gamle finurlige detaljer. Vi har plukket oss ut en par hus vi ønsker oss, men disse er jo da ikke til salgs.. Så nå har vi tatt steget, og skrevet et brev som vi skal legge i postkassa deres.. Hvor det står at vi er på utkikk etter hus i området, og om de kan være intressert i å selge... Oh, my god! Jeg er ganske så spent nå, ja!

Bilde lånt fra Finn.no
De er så vakre!

Bilde lånt fra Finn.no
Dette huset synes jeg er helt perfekt! Bare i hvitt da, selvfølgelig..:) Jeg synes det er såå koselig med sånn overbygget veranda med vinduer rundt. Litt blanding av svalgang og glassveranda egentlig.. Tenk dere så fint det blir med saueskinn og puter på benkene langs veggen!

Bilde lånt fra Finn.no

Tenk så koselig dette inngangspartiet hadde blitt med lykter og blomster! Jeg drømmer meg helt bort..

Bilde lånt fra Finn.no

Jeg tar gjerne med et aneks. Fint å innrede som et lite sommerhus!

Bilde lånt fra Finn.no

Idyll..

Bilde lånt fra Finn.no

Herlig sliten gammel inngangsport!

26. september 2008

Hjerter!

Den fordømte forkjølelsen kom til meg også gitt.. Så mens feberen har holdt på, har jeg funnet frem stoffrestene mine:) Blir jo så rastløs av å bare ligge..

Så, etter litt inspirasjon fra Tilda, fant jeg ut at jeg skulle lage meg noen vattfylte hjerter!:) Klippet til lappene igår, og idag orket jeg å sy de sammen. Og vips!..

Hadde ikke fyllvatt, så de ble ikke helt ferdige, men tenker meg noe sånt som det i midten. Skal legge ut bilde når de blir ferdige.

Nå er planen at jeg skal sy sammen en stooor haug med fargerike lapper til et herlig lappeteppe! Bildet er kun en liten del av haugen.. Tror det kan bli ganske fint:)

Detaljer, detaljer..:)





Noen av detaljene fra nr. 28..:)




Snapshots..

23. september 2008

My presious!





Fikk inn kurver i butikken i forrige uke, pakket inn i denne grå posen. -Den kan jo bli veldig fin som pute! Og med litt linstoff, blondelapp og hvite knytebånd, og litt hjelp fra symaskinen, så ble det akkurat det!:)

Kreativiteten spirer!

Jeg kjøpte denne kjolen på loppis i sommer, og i løpet av helgen skal den bli shinet opp litt! Har klippet ut stoffbiter med rosemønster, som jeg tenkte å sy på med litt store sting i en knall farge. Også har jeg litt pels og heklede lapper jeg skal sy på. Dette kan bli spennende!;) Tenkte litt sånn al à Odd Molly.. Men vi får se hvordan den blir til slutt!

HøstNytt på trappa:)




Idag har jeg plantet nydelige høstfarger på trappa!:) Og så har jeg laget meg en eplekrans av noen av de sure eplene vi har i hagen. De kan da brukes til noe!;) Det er jo så deilig vær om dagen! Sol, sol, sol!!

16. september 2008

Nostalgi..


Se hva jeg fant langt inni kjeleskapet! Denne hadde jeg helt glemt! Gammelt dørslag i zink.


Den ble jo så fin med egg oppi. Ren nostalgi!

En liten tur ute..




Ja.. Høsten har kommet! Nydelige farger og frisk luft ute, og koselig stemning med stearinlys og peisvarme inne. Jeg elsker høsten!