17. november 2009

When you wish up on a star..

Desember betyr både bursdag og jul for meg. Det er derfor tid for en liten ønskeliste!:) Jeg ønsker meg igrunn en god del fra Ikea. Det lyseblå servise i 365+ serien er så nostalgisk og fint. Ønsker meg middagstallerkner og suppeboller i dette. Vi har frokostasjetter i Arv-serien fra før, så jeg synes det blir en fin miks. Elsker fargen! Ärbar-serien er også fin, her ønsker jeg meg serveringsbollene. Borlampa PS Svarva er så kul! Liker designet veldig godt, og at den er helhvit. Jeg ønsker meg også Bekväm trappekrakk. Den skal etterhvert males i en annen farge, kanskje isblå? Kjekk å ha når vi får et hus med 3 meters takhøyde og høye skap på kjøkkenet;)
Lisa Bengtsson har kommet med nytt servise på Indiska, Peacock. Ønsker meg 4stk av tekopp med skål. Så fine! Jeg har noen andre tekopper fra Indiska også, som jeg er veldig glad i. Tenkte å supplere med disse. Så er jeg helt betatt av de lys turkise vasene fra Søstrene Grenes! Ønsker meg veldig et par av disse! Var i Oslo forrige helg, i butikken på Karl Johan, men der hadde de dem ikke.. Håper ikke de har gått ut!?! Ellers ønsker jeg meg yogamatte, biffkniver, supplering til Nätt bestikket vårt fra Ikea, ildfaste hvite former til gratenger etc, wok med håndtak på begge sider og lokk (til induksjon). Jeg hadde et innlegg om ønskebøker tidligere i år. Disse gjelder også fortsatt!:)

Og som alltid ønsker jeg meg jo loppisting da! Høyest på ønskelista står en liten rund puff trukket med stoff og med 60-talls bein i teak, gjerne med oppbevaring oppi. Prøvde å finne bilde av en, men det var ikke lett. Så ønsker jeg meg stoffer, retro sengetøy, igrunn alle slags stoffer! Og vintage klær, sko, belter og vesker!;)
Og, sist, men ikke minst.. Jeg ønsker meg et HUS!!!;)

5 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

ja det var litt av en ønske liste ;) så mye flotte ting..
krysser fingrene for at du får alt du ønsker deg og ikke minst et hus, spent på hvordan det blir..
ha en flott uke
klem victoria

Bluggi buggi blogg sa...

Håper du får det du ønsker deg, det var en flott liste :)
Trude :)

Minmill sa...

Vet du hva jeg ønsker meg av julenissen? ...jo, at du skal finne deg et hus med 3 meters takhøyde. Var ikke det et flott ønske? Håper det går i oppfyllelse. Hvis dere venter lenge nok, så finner dere drømmehuset, og det er jeg overbevist om.

En liten sidehistorie: Jeg har en venninne som overtok et hus etter hennes far. De brukte 2,5 år på å pusse det opp før de flyttet inn. Hun venninnen min, var helt gal av å ikke kunne kjøpe noe småinteriør ting etterhvert, så jeg måtte alltid roe henne ned og si at det kommmer, det kommer. Bare vent litt til....

Ikke helt samme historie som deg, men noe i samme gaten. Hvis dere ønsker dere hus, og venter på akkurat det "rette" huset, så kan det ta tid. Men i et stort perspektiv, så skal vi bo og leve i så mange år, at det nesten er fint å vente på det rette....

Takk for koselig kommentar om julekuler, og du er jo kjempeheldig som arver fra mormoren din. Jeg elsker sånne nostalgiske ting. Jeg har jo vært innom Ikeas plastkuler en gang i tiden som mange andre, men nå er det "real x-mas decorations"

Marieinwonderland sa...

Hei!
Bloggene våre er nevnt på boliglivs hjemmeside:)

Marie

Marie sa...

Mange gode ønsker! Jeg ønsker meg også servicet fra Indiska og krakken fra Ikea :-)Tenk så fint HD-glassene våre blir sammen med det servicet! Glassene var enda finere enn jeg først trodde fordi de var større enn de på Home and Cottage. Love it!
Jeg er i gang med gaven din, men den må letes etter ;-)Så får du bare leve i spenning;-)
Kan desverre ikke bidra noe ang hus, men det kommer nok! Tror de fleste leserne dine også ønsker seg at du skal få deg hus nå!
Klem