19. februar 2010

*Drømmer*


Ja, i dette snøstormværet er det lov å drømme seg bort.. Til varmere strøk, med bølgeskvulp og palmesus.. Sand mellom tærne og lette sommerklær på solbrun hud.. ♥

Og det er faktisk ikke lenge til jeg er akkurat her! Om fem uker ligger jeg kanskje på denne stranden med en kald piña colada i hånda..:) Vi har nemlig bestilt oss en lang ferie til Smilets land i april. Vi reiser sammen med et vennepar, Carina og Christoffer, og det blir 18 dager med full relaxation in paradise!:) Vi skal mest sannsynlig til Koh Chang, øyene utenfor Krabi og et par dager i Bangkok til slutt. Gleder meg!! ♥

Om noen har gode tips til hvor vi bør dra, så tar jeg med glede imot det. Vi har ikke bestilt hoteller ennå, så er åpen for fristende forslag:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imorgen er siste dagen på Lykke. Så til uka blir det utflytting av både butikk og leilighet. Det begynner å nærme seg innflytting i bryggerhuset, så i løpet av neste helg er vi nok ganske så på plass:) Som jeg gleder meg!
God helg! ♥

7. februar 2010

Dagene flyr!


Dagene flyr avgårde her, og snart skal jeg sette nøkkelen i butikkdøra for aller siste gang. Det er en fantastisk frihetsfølelse!:) Bare to uker igjen nå.. Og på samme tid kan vi sette en ny nøkkel i et koselig nyoppusset bryggerhus!:) Nå går det mye tid til rydding, maling, skruing av kjøkkeninnredning, tapetsering, nedpakking og oppakking. For en herlig tid vi har i vente!:)

..Og snart skal jeg vise dere rundt i vårt koselige lille hjem:)

Jeg koser meg også med litt hekling om dagen, i vårlige farger. Har planer om at dette skal bli et pledd, som jeg skal beholde selv.. Men får se hvor lenge jeg klarer å holde ut..;)