22. oktober 2008

Cathrineholm, anyone?

Ser at det er en god del retrodamer her ute i Blogglandia, som kanskje vil ha mer glede av disse tingene enn jeg har. De passer rett og slett ikke inn i interiøret mitt lenger.. Så derfor vurderer jeg nå å selge disse tre tingene. Det er to Cathrineholm-kjeler. Den ene, blå, med originalt lokk med stempel, den andre, grønn, med et vanlig sort lokk. Så er det en liten Emalox skål, blå, på 15 cm i diameter.

Så.. Hva er disse verdt da, jenter?

6 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Hei!
Har ikke greie på hva verdien på tingene dine er, men kunne godt tenkt meg den blå skåla. Har et par fat i samme serie fra før; et mørk lilla fruktfat og et lite flatt fat i rosa. Disse er etter min mormor.
Ta kontakt når du vet noe om pris da, vel?

Ha en fin onsdagskveld!

Hilde

Minime sa...

Jeg har heller ikke peiling på verdien, men jeg kunne tenke meg den blå kjelen. Prisantydning kan være greit. Eller skal du ta auksjon hvis det melder seg mange interesserte?

ingridmarie sa...

Hei Mina! Desse kjelene bruker å variere eindel i pris... alt ettersom stand og portotillegg .. Men tenker at du bør få rundt 300 for den blåoghvite kjelen..Har sett ein lignande med 15,5 i diameter for 350 kr på Finn nyligt;) Og det same for den (noko større?)kjelen.. Skåla,viss den er ca 10 cm/diameter bør du få 80-100kr for..Skulle gjerne kjøpt den blå skåla sjølv, men stiller meg pent i kø:) Helsing ingridmarie

GundaM sa...

Elgene tar jeg hundre for og de er ikke så veldig store, kanskje 30 cm høy...

Jeg tar 100.- for en Cathrieholm kjele om den er fin og har lokk ;0)

Containergilr

irina sa...

Heia ;)

Ville bare si at at du har en flott blogg. Kommer nok tilbake her :)

Irina

Sukkertøy for øyet sa...

Mina! Heeei! Ser dette er leeenge siden, men.. du har kanskje kvittet deg med disse kjelene nå??

Hilsen Ida: )