25. oktober 2008

Loppis!:)

Idag har jeg vært på loppis!:) Det var en mengde med folk, sykt varmt og klamt, masse lopper.. Og jeg elsker det!! Var virkelig på tide med et loppisbesøk igjen. Det ble med masse klær og stoffer hjem.

Denne hawaii-skjorta, snudd på baksiden, skal bli en kjole. Paris-skjerfet blir nok en pute. Og den kule hekla duken med fargeglade blomster skal få friske opp et eller annet klesplagg:)

En søt nattkjole med blonder, og hekla lapper som skal syes på litt forskjellige puter og klær. Stoffet øverst i hjørnet var så skjønt at jeg bare måtte ha det med meg hjem!

Utsnitt fra barnestoffet. Er det ikke skjønt?:)

Dette er en herreskjorte i myk flanell som jeg har snudd opp ned og skal sy en kort jakke av, med en stor og god hals:) Den er helt nydelig å ha på!

Denne blusen har et utrolig fint snitt, og stor krage. Sitter som et skudd gjør den også, så den lar jeg bli som den er.

Dette er en morsom kreasjon skjønner dere! Verken fargene eller snittet kommer så godt frem på bildet.. Kragen er laget som en vifte, med tre lag oppå hverandre, også er det et stort legg bak på ryggen. Noe vanskelig å forklare..:) Tenkte jeg skulle klippe av armene, sånn at det blir en vest og sy på et knytebånd foran der det er en liten hekte nå. Vi får se! Kul er den hvertfall:)
Fant også denne kjolen. Den er mer petrolblå enn det ser ut på bildet. En herlig 60-talls kjole med tre diamantknapper som fester omslaget. Den er litt for stor for meg, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med den ennå.. Noen tips?:)

Denne kjolen var så utrolig søt, så selv om den er for liten i toppen for meg, så måtte jeg bare ha den! -Mary had a little sheep, little sheep, little sheep..:)
Disse stoffene blir nok deler av forskjellige puter.

Og det blir denne dama også:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

wow du vet å plukke skatter ser jeg! Artig :)

LoppeLiva sa...

Så mange fine lopper du har funnet! :) Jeg har også vært på loppemarked idag, og det er såå gøy.

klem fra

Liv m

alvorada sa...

Godt å se det er noen som har hatt lykken med seg i dag! Jeg har vært på tre loppemarkeder og har kjøpt INGENTING... Grrr.

Takk for tipset om kjelene dine. De var kjempefine, og hadde jeg bare hatt penger så hadde jeg nok kjøpt de alle som en :)

Martine Marbel sa...

oioi, jeg elsker den blå kjolen! Jeg vil også på loppemarked.. hm...

Ingunn sa...

Herremin!!!!kreativiteten selv du!;)
Gleder meg til å følge med fremover;)

klem ingunn

Martine Marbel sa...

Aah, er det det? Jeg er faktisk i sandefjord på lørdag! Skal se på kampen. Kanskje jeg rekker å stikke innom loppisen da :)

Maria sa...

Sa loppisfynd!!
och rolig blogg du har!