23. mai 2009

En rolig fredagskveld

Her kommer et bilde av vår søte lille spisestue..:) Bildet som står på bordet er en collage jeg har laget for et par år siden. Likte så godt bildet øverst i høyre hjørnet, så jeg har tatt utgangspunkt i det, tegnet det litt større med kritt (det i midten), og limt interiørbilder rundt. Bildet er fra en reportasje i ELLE Interiør for noen år siden. Det er tatt av Trine Thorsen. Ta en titt på siden hennes her med alle de vakre bildene hun har tatt! Bildet jeg har brukt er fra reportasjen Hammels Hus. Vi kan jo ikke henge noe på veggene her, så da passet det fint med dette inntil veggen isteden.
Litt dårlig bilde i kveldslyset, men her har en del av Rom123 bunken min kommet fram, sammen med tapetprøvene jeg skal lage en ny vimpelranke av en dag. Siste utgave av Rom123 er forøvrig en stor favoritt!
Litt senere på kvelden kom søte Carina innom en tur, og vi koset oss med ristede maiskorn og rødvin! Ristede maiskorn har vi kjøpt når vi har vært på harrytur, men har ikke lykkes i å finne det her.. Frem til igår.. I en asiatisk butikk nedenfor oss fant jeg det. Gjett om jeg ble glad! De er supergode og salte. Rødvinen igår var også veldig god, Italiensk, Lamberti Santepietre, Valpolicella 2008 Classico. En rødvin som ikke er altfor kraftig.
Det klarnet opp på kvelden, så det ble et lite kveldsbilde av utsikten. Se så vakkert lys! Idag skinner sola fra skyfri kimmel og temperaturen stiger oppover, så ikveld skal vi kose oss med reker og hvitvin på terrassen. Jeg tenkte også jeg skulle lage denne salaten med røkelaks. Den så jo såå god ut. Ønsker dere alle en solfylt helg!

5 kommentarer:

Datt sa...

Ah, livet er herlig! :)

Marie sa...

Høres ut som dere har hatt en koselig helg! Rom 123 var veldig bra denne gangen ja! Kjøpte det med meg før jeg begynte på nattevakt i går og har brukt natten på å fordype meg i det og å hekle en kjempe Granny som de gamle kan varme seg på mellom arbeidsoppgavene ;-)Så fint det sjalet var på bordet! Slett ikke dumt :-)

Sommerlyst sa...

Så herlige bilder fra leiligheten deres. Ristede maiskorn hørtes jo bare kjempegodt ut!

Fikk helt sydlansk følelse av å se det siste bilde fra verandaen deres!

Ha en fin uke!

Klem M

Kosene mine sa...

Åh, den terassen ser digg ut!
Nå fikk jeg lyst til å prøve ristede maiskorn, hihi

mette sa...

det der var noen deilige bilder! skikkeli innbydende hjem, mmmm...