22. mai 2009

Flyttet inn!

Nå er vi godt plasserte i vår nye leilighet på Hvaltorvet. Flyttingen igår gikk over all forventning, så vi har faktisk flyttet inn allerede! Jeg er veldig fornøyd med hvordan det har blitt, og vi stortrives. Det var litt mørkt å ta bilder i går kveld, uten lamper.., men jeg legger ut noen detaljbilder, så skal dere få se oversiktsbilder etterhvert. Over her ser dere et bilde fra gangen. Jeg er såå fornøyd med denne veggen med det gamle sminkebordet på, og puffen ved siden av med myke puter og saueskinn.
En liten del av sofahjørnet vårt. Vi har satt den andre sofaen med ryggen mot kjøkkenet, så vi får delt av rommet litt. Og et hvitt avlastningsbord i hjørnet, til alle interiørbladene mine. Reinsdyrskinn på gulvet. De er jeg veldig glad i, synes de er så fine i fargene.
Her flommer lyset inn! Hele kortveggen i stua er jo bare vinduer, så det blir nok varmt her på sommeren! Vi får lufte godt, og trøste oss med at vi kan nyte sola på balkongen utenfor helt til den går ned om kvelden.
Fikk med en av barokkstolene også. Og en av yndlingsputene mine! Elsker fargene og mønsteret på denne. Ved siden av står det gamle skapet som vi skal ha tv'en på etterhvert. Nå får papegøyeboksen trone der så lenge.
Loppis/Ikea-stålampa har også fått lov til å bli med. Vi kan jo ikke henge opp lamper i taket, så vi må ha en del gulv- og bordlamper. Jeg har sprayet lampefoten hvit, så den passer bedre inn med alt det andre her. Synes den ble veldig fin, og prismene kom også bedre fram. Skal ta noen flere bilder i helgen, så dere får se helheten:) Her regner det idag.. Men det er jo meldt SOMMER i helgen, så da er det bare å glede seg! Da blir det fint med et glass kald hvitvin på balkongen..;) God helg!

9 kommentarer:

stjerneglass sa...

For en kjempefin blogg!
Masse fine bilder! Gleder meg til å se flere!

Grattis med ny leilighet!

Maya: sa...

Yes, Hm, på ungdomsavdelinga eller hva det heter. De hadde i korall også, men den blå var finest til meg.
Så nydelige bilder du har lagt ut. Gleder meg til å se resten!

Maya

Kaspara sa...

Hei Mina!
Det ser jo ut som dere har fått det riktig flott, så nå kan dere ta dere god tid med å finne drømmehuset! Tipper forresten at mange blir fristet av visningsleiligheten deres, så kanskje dere må raskt ut alikevel?
Så opp på disse leilighetene 17.mai. Det så så herlig ut å sitte i sola på verandaene med oversikt over byen.
Ja, i dag er det virkelig grått, og jeg håper det værmessig blir som du spår. Vi har fått overaskelsesbesøk fra Trondheim i helgen. Broren til mannen min med kone og barn sto plutselig i hagen i går. De blir til søndag, og da reiser vi til Oslo i konfirmasjon til Sylvi sitt barnebarn.
Tar gjerne den sola i morgen!
Har sett artikkelen i Kamille nå. Tantebarnet mitt abonnerer. Interiørbildene var fine unntatt et synes jeg selv. Presentasjonsbildet av meg var værste ever! Tatt nedenfra og opp, så sååååå blubbete ut med dobbelthake og det hele. Ja, ja...
Tror jeg fortetrekker min private portrettfotograf der. (Les: mannen min) , men interiørbilder kan jeg overlate til fotograf Bård.
Ha en flott helg. Håper dere kan kose dere på verandaen med vin og sol! Klem fra Kaspara

Marie sa...

Det gikk fort! Så gøy! Tenker dere har en del igjen i huset eller? ;-)
Tripp,trapp det drypper på tak! Sikk, sakk det regner i dag! Jada...regnværsdag! Men det er meldt strålende i morgen! Jeg skal jo da selvsagt sove bort dagen siden jeg jobber netter hele helgen..
Si fra når dere er klare for litt besøk da, så kommer vi gjerne :-)

Datt sa...

Åå, den barokkstolen og skapet var dødlekkert! *Drømmer*

Hege - BOLIGglede sa...

Nydelig interiør..:) Har siklet på de putene lenge.. MÅ ha nye puter kjenner jeg!

frk.B sa...

Så fint dere har fått det!!
Jeg er helt imponert over at dere allerede er på plass!! Syns jeg akkurat hørte om at dere skulle flytte dit jeg:)

Håper det blir en SOLhelg på verandaen da!

Sommerlyst sa...

Så herlig blogg du har!!
Så fin leilighet dere har fått i påvente av drømmehuset! Er litt der selv...på utkikk. Bor helt greit nå i en flott beliggende tomannsbolig fra 50-tallet, men det begynner å bli litt trangt (3 barn skjønner du...)

Uansett - håper det er greit at jeg legger bloggen til blogglisten min. Vil gjerne være med i jakten på drømmehuset!! :))

Klem M

Lulebekke sa...

Hei Mina!
Dere har fått det skikkelig fint i leiligheten!
Men må si jeg gleder meg til dere får kjøpt dere nytt hus så vi kan få følge oppussinga/innredinga deres der òg! Du er dyktig!:)

Klem Vibeke