3. mai 2009

"Nytt" sommerkjøkken:)Idag har mamma og jeg ordnet opp på kjøkkenet på hytta. Så nå har vi fått en hyllevegg med forskjellige hyller samlet fra loppemarkeder rundt omkring. Det ble et ordentlig koselig sommerkjøkken!
Før og etter.. Litt koseligere nå ja..;) Jeg liker såå godt de 60-talls hyllene med plastskuffer til mel og gryn ol. De er så nostalgiske!
Før-bildet snakker vel for seg selv...
I den ene hylla henger det en gammel papirpose fra Åbol Bygg Høvleri, trelast - byggartikler.. Den er fra hytta ble bygget på 70 tallet og det lå fortsatt skruer oppi den.. Sånt er koselig å ta vare på, så nå har den fått hedersplass i hylla. Så har mamma tatt vare på en handlelapp som morfar har skrevet.. Han jobbet døgnet rundt hele livet, og skulle nyte sine pensjonistdager ute på hytta.. Han døde dessverre av kreft for sju år siden, og fikk ikke muligheten til å kose seg og slappe av der ute som han hadde planlagt.. Men jeg tror nok at han er der ute nå, selv om vi ikke ser han..:) Det er hvertfall et lite minne med denne lille handlelappen hengende i hylla. "Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet..", det sier mye. Vi må nyte livet til det fulle, og ta vare på små gleder! Små ting som betyr så mye.
Hylleveggen med ting og tang på.
På en annen vegg har vi hengt opp en tallerkenhylle. Her har noen av de fineste tallerknene fått sin plass sammen med et nydelig Figgio fat, lyseblå eggeglass og en søt bolle. Oppå kjøleskapet står det sommerlige bokser med blant annet telys, kaffepulver.

Sukkertøy for øyet!
Håper dere har hatt en flott langhelg med like nydelige vær som vi har hatt! Ønsker dere en kreativ og sprudlende ny uke!

14 kommentarer:

frk.B sa...

Smiler!
Dette var virkelig koselige bilder!
Nydelige fat og bokser!

GundaM sa...

Jøsses, så masse flott da og herlig satt sammen!!!

Håper du får ei flott ny uke ,)

Brigg sa...

Så nydelig! de er så flotte slike hyller!!!

mi-rachel sa...

så mye fint..og veldig fine bilder!

Marie sa...

Så fint det ble! Et perfekt sommerkjøkken! Du mangler bare selvplukkede sommerblomster i vase og markjordbær nå ;-)
Og jeg er så enig i det du skrev om din morfar! Koselig å ta vare på minner fra det som var - og viktig å samtidig bevare våre egne som er nå.
Savnet dere på grilling, men vi tar det igjen! :-)

Maliva`s verden sa...

Wow..så koselige bilder du viser.....mange fine detaljer..Like it:O)Klem fra Maliva

krinkelkroken sa...

Kjempelekkert!!!De hyllene med skuffer er fantastiske, ønsker meg sånne::)

Hege - BOLIGglede sa...

SÅ koselig hyttekjøkken!! Heldige dere:)
Også var det koselig skrevet.. Rart med sånne hverdagslige ting som blir til kjære minner.

Tove sa...

For en fantastisk hytte dere har, iallefall det jeg har sett hittil:) Så fint og annerledes med de forskjellige hyllene, og du har jo "pyntet" perfekt både med farger og ting.. kjempe, kjempefint alt sammen:)

klem

Elise sa...

Herlig! kan jeg flytte inn? Jeg lager vafler! hver dag.

Minmill sa...

Så utrolig koselig dere har ordet det i hyttekjøkkenet. Er enig i at det ble mye bedre enn før. Det er så delikat med hvitt på sånne sommerhytter. Så er det effektfullt og heller ha noen fargeklatter i kjøkkenhyllene. Stakkars din bestefar som døde og ikke fikk nyte sin pensjonist tilværelse i sommeridyllen. Livet er av og til urettferdig.

perlemor sa...

Herlig sommerkjøkken, Mina:) med mange godbiter av sorten jeg liker! Det er så godt å gjøre om og fikse litt, tenker det blir mange fine stunder fremover på kjøkkenet.

Nora sa...

Kjempe søtt kjøkken! Følte at jeg ble glad når jeg så på det, det var rett og slett helt nydelig!

Kjempe bra blogg!

mette sa...

helt vanvitti mange fine detaljer der, wow, blir skikkeli inspirert!! skakke snart loppis-sesongen starte? er lissom ikke no her sørpå foreløpig....