5. juni 2009

Bloggtørke.. Og blomstrende sukkertøy..

Det er litt tørke her for tida.. Etter en FANTASTISK pinsehelg(!) går tida med til å pakke ned huset og vaske.. Heldigvis, for oss, så er det meldt greit innevær i noen dager, så vi får det unna. Skal bli så deilig når vi er ferdige, har overlevert nøklene til et rent og pent hus, og kan nyyyte tilværelsen! Overtagelsen er 15. juni, så det er ikke så lenge igjen. Vi har ikke fått internett i leiligheten ennå heller, så det er også med på å gjøre denne bloggtørka enda tørrere... But I'll be back!

*************

Så fikk jeg beskjed fra GundaM om at det foregår en bildekonkurranse inne hos Moseplassen. Så gøy! Og siden temaet er Frøken Stemor, så meldte jeg meg på med dette bildet. Vakre blomsterhoder fra stemorsblomster i en gammel sukkerbitskål i krystall og sølv, kan det bli vakrere? Min kjære mormor står for dekorasjonen, mens jeg har fanget det med camera. Synes det er såå fine farger i denne flytende buketten. Nydelige lillafarger med flott lys rundt. Velger å kalle bildet Blomstrende sukkertøy. Bildene er fra 70års bursdagen til mormor igår. Hun er så glad i stemorsblomster, så det var et gjennomført tema igår. Stemorsblomster på bordet, servietter med samme motiv, telysholdere med stemorsblomster rundt og stor dørkrans med stemorsblomster i gave, med tilhørende kort. Og alle spiste seg gode og runde på snitter og stoor marsipankake!

Legger ut et bilde av den glade 70 åringen også jeg!:) Hipp hurra! (Psst.. legg merke til stålampa i bakgrunnen.. Kul?:)

8 kommentarer:

[ barn i heimen ] sa...

Da forstår jeg godt det blir bloggtørke!

Velkommen tilbake. Fin blogg du har (ny for meg...)

Ha ei god helg - og lykke til med alt:)

Cec.

Marie sa...

Kan ikke være like aktiv hele tiden vel? ;-)
Kjempe fint kort du hadde laget! (antar det var selvlagd?)
Klem fra M

Maya: sa...

Sånn blir det av og til. Noen ganger har man god tid til å drive blogg, men så kommer de stundene hvor hverken tiden og kanskje ikke motivasjonen ligger der.
Det blir hyggelig når du kommer tilbake:)Kos deg masse imens!

maya

mi-rachel sa...

pene bilder hos deg.

GundaM sa...

Ja, blogtørke hvem kejnner ikke til den du ;)

Men for non nydelige stemor bilder!!! Sku ha blitt emd på moseplassens konkuranse du jo!

Klem, take care;)

anne -moseplassen sa...

nydelig skål med skjønne blomster det :)

Hyggelig at du vil være med på konkurranse :D

Kaspara sa...

Hei Mina
Koselig å høre fra deg igjen! Klart du har det travelt i flyttesjauen. Kan tenke meg at et lass faller av skuldrene etter nøkkelen er levert de nye huseierene!
Nei,jeg har ikke vært på Solvang i dag. Faktisk hadde jeg iekke fått med meg at det var loppemarked der en gang. Alle gutta mine er på fotballcup, og jeg ble igjen hjemme. Jeg nyter stillheten og syr på et lappeteppe. Nå holder jeg på med fire stykker på en gang, og det er litt forvirrende. jeg hopper fra det ene til det andre, of blir jo aldri ferdig med noe.
Blomstrende sukkertøy-bildet var flott, Mina! Lykke til i konkurransen!
Tenk at du har en mormor som ikke er eldre enn 70!
Ha en fin helg her i Sommerfjord!
Klem fra Kaspara

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫