18. juni 2009

Tusen takk!

Dette innlegget er tilegnet dere, søte lesere! Jeg blir så glad og overrasket når jeg hører om og ser hvor mange som egentlig leser her inne hos meg! Jeg er såå takknemlig for alle de flotte kommentarene dere legger igjen. Jeg tar til meg hver og en av dem! Tusen takk:) Innlegget under her tror jeg knuste alle mine rekorder her inne.. med nærmere 1.000 treff! Jeg synes det er så gøy at dere liker det jeg lager, og det gir meg enda mer giv og ny energi til nye spennende prosjekter!:) Tusen takk, igjen:)
Idag skal jeg på Hvalsommer i Bakgården her i Sandefjord. Det er en årlig sommerrevy, som tar for seg det som har skjedd i byen det siste året, med en knakende humoristisk vri. Kjempeflinke! Etter showet er det allsang, og dans på bordene, bokstavelig talt. Her tar det skikkelig av, enten man er 20 eller 70 år! Ordentlig god stemning!:) Ha en flott torsdag der ute!

8 kommentarer:

Minmill sa...

Hei på deg, Mina. Det er jo ikke så rart at mange leser bloggen din. Den er jo kjempeherlig og du har en touch av noe iallefall jeg liker. Tror jeg lar meg fasinere av dine sykunster. Likte forresten den buksedressen veldig godt. Jeg skulle virkelig ønske at jeg behersket søm så bra som deg.

Jeg håper du fortsetter bloggingen iherdig og jeg er enig med deg at det er gøy å få feedback på bloggingen i form at tall og kommentarer.

Jeg leste et innlegg hos Kaspara og Marthe, som handlet om bla. deres besøk innom butikken din. Tipper du ble overrasket når de trødde over dørstokken og i tillegg tok bilder. Herlig!!

Ta til deg alt skrytet mitt, du fortjener det. :))) Klem Minmill

mi-rachel sa...

vakkert bilde.
du har en vakker blogg!

Vibeke sa...

Gud for et vakkert bilde,
har et magnolia tre i hagen min- utrolig vakkert når det blomstrer!

Koselig at du likte invitasjonene våre, jeg er veldig fornøyd med dem:) Er jo så mye fint å velge mellom men det er jo noe med det å klare å finne det som gjenspeiler akkurat oss, synes det er viktig!

GLEDER meg som en unge til skjerfet kommer! Det er godt å høre at det er flere som kan få både hjertebank og høy puls av tekstiler, er jo egentlig priviligerte vi som lar oss glede av slikt :)

Har jo besøkt bloggen din mange ganger over lang tid og jeg synes den er så unik og inspirerende! Det er jo ekstra koselig for oss som leser bloggen din og legger igjen noen ord her inne at du skriver at du faktisk setter pris på tilbakemeldingene :)

Håper at jeg en gang klarer å sy mine egne plagg jeg også, jeg har klart å utvikle grønne fingre så jeg håper at jeg kan bli god på å sy også. Har en mamma som er helt superdyktig på det og det var mine bestemødre også så jeg håper intenst på at det kan finnes noen sy-gener et eller annet sted i systemet mitt...Det som det skorter mye på er jo den berømte tålmodigheten må jeg innrømme.

Håper du får en superduper kveld Mina, hørtes toppers ut :)

Klem

Unknown sa...

Vel fortjent ;)

Janne sa...

Skjønner godt at mange liker bloggen din! Den er superfin! Ha en fin dag!

Marie sa...

Klart du fortjener oppmerksomheten :-) Den buksedressen var kjempe fin! Har jo sagt det før, men sier det igjen!
Var Hvalsommer bra? Hørte smakebiter da jeg snakket med søstern i telefonen i går kveld ;-)
Sees vel lørdag? Blir ikke kamp på meg, men bruker tiden til å hoppe i sommerkjolen! Får håpe været holder til det :-)
Klem fra M

Katrine K sa...

Gratulerer med mange treff, du har jo en veldig inspirerende blogg, så det fortjener du. Likte spesielt det retro-lappeskjerfet ditt, utrolig stilig!!

Marthe sa...

Kjære Mina,

Du fortjener virkelig all ros du kan få - ta det til deg og gjem det innerst i hjerte:) Jeg koser meg inne hos deg. Du har en egen sarthet og godfølelse over bloggen din som gjør meg glad. Og hvem ville ikke hatt den buksedressen? Flink er du!! Flink er tydeligvis ikke jeg på å sende mail. Vettu, jeg får feilmelding på feilmelding. Jeg gir meg ikke, og du skal nok få bildene. Men hvis det kan være noen trøst så er det bare ett bilde du ikke har sett - de andre finnes på bloggen til meg og Kaspara.

Håper du har hellet med deg og at du finner noen plasttepper hos Plantasjen. Jeg er veldig glad i mine og vurderer å kjøpe et lite ett til barnerommet.

Ha en super helg, håper bakgårdsfesten i går var KNALL:)

Klem fra Marthe