14. juni 2009

Retrolappeskjerf!


Endelig er vi ferdige og har vasket oss ut av huset vårt! Overtagelsen er imorgen tidlig, og det er såå deilig! Nå kan vi bare nyte sommeren fremover:) Og endelig har jeg fått sydd ferdig retrolappeskjerfet mitt! Det har ligget i oppklipte lapper i en stund nå, men da jeg fant en pose full av herlig retrosengetøy på loppis på fredag, ble skjerfet komplett. Får skikkelig sommerfølelse av dette. Nydelige mønstre og farger. Og rosa rhododendron på stuebordet:)Nå har jeg mange prosjekter på lur! Etter to uker uten kreativ jobbing hopes det opp oppi toppen..og jeg har såå mange ideer å sette til livet:) Skal blant annet sy en buksedress, et par kjoler og et lappeteppe, alt av retrostoff! Gleder meg til å sette igang. Ønsker alle en deilig ny uke! Her er det meldt strålende vær!:)

10 kommentarer:

Marie sa...

Jeg er imponert over hvor mye du rekker! Det ble kjempe fint!
Klem fra M

Kvirrevitt sa...

Kjempefint skjerf! Jeg er også på utkikk etter gamle retrostoffer, men da jeg kom på det antakeligvis samme loppemarkedet som deg, men på LØRDAG, var nok det meste av retro utplukket! Og nå vet jeg hvorfor :):):)

mi-rachel sa...

så utrolig kult det skjerfet ble!
du er jammen kreativ.
og som alltid...pene bilder hos deg.

Hokusfiliokus sa...

Utrolig fint skjerf og en inspirerende blogg jeg kommer til å følge:)

Minmill sa...

Skjerfet du har sydd ble veldig fint. Jeg synes det er så fint med sånne lappeskjerf. Har sett at Kaspara også lager sånne. Jeg kunne tenkt meg å sy litt lapper jeg også, men har ikke noen stoffer som er fine. Hver gang jeg er på gjenbruksbutikken, så er det stoffer det første jeg ser etter. Men jeg finner ingen ting jeg. Det er helt støvsugt for retrostoffer overalt. Sukk. Misunner deg som fant en hel pose. Og tenk at du skal sy buksedress av sånt. Høres supert ut.

Ha en fin dag i solen. Klem Minmill

Kardemomme sa...

Så nydelig skjerf!!!! Det er så utrolig moro å se på hva slags stoffer dere andre får tak i og bruker! Det er halve moroa det :)
Du har visst en masse flotter stoffer og det skal bli moro å se på buksedressen også!
Siden du og Kaspara bor i samme by
regner jeg med at det som er av fine stoffer på bruktbutikkene og loppemarkedene forsvinner veldig fort :)Det er utrolig moro å sy og for første gang i mitt liv klarer jeg liksom å sy noenlunde rette sømmer også. Jeg har vært direkte uvenner med alt som har smakt av nål og trød bestandig men nå har det løsnet..
Har fått lyst til å sy meg et lite skjerf jeg også..
En venninne har kjøpt seg et torp i Sverige nå og jeg planlegger å sy en liten gave til henne også.
Ha en fin dag videre Mina :)Stor klem fra bekken :))

Martine Marbel sa...

Veldig fint skjerf!:)

GundaM sa...

Det tror ejg var det mest fargeriek skjerfet ejg noengang har sett!!! Og det flotteste! Stilg Mina,)

KOs deg videre!

Unknown sa...

Så fint skjerf laget av vintage stoffer....kjempegod idee.
Klem..Ellen

Brigg sa...

For et nydelig skjerf! fantastisk flotte farger!