10. september 2009

Superenkelt sjal!


Nå var det lenge siden forrige innlegg fra meg her inne! Jeg har hatt så mye å styre med, så bloggen har dessverre kommet litt i siste rekke. Vi trodde vi hadde kapret drømmehuset, men den gang ei.. Hvertfall ikke ennå.. Det er fortsatt en mulighet åpen, så vi får bare smøre oss med tolmodighet og vente litt til. Kryss fingrer! Ellers har jeg begynt freelance som interiør designer og dekoratør, og det er såå gøy. Jeg stortrives! Det er så deilig å endelig ha tid til dette igjen! Jeg er to dager i butikken i uka også da. De andre dagene er det Marie som passer på og gjør butikken strålende, så den er i trygge hender! Tusen takk, Marie!:)
Igår, da vi var og handlet på Coop Obs, kjøpte jeg med to bunter med alpakkagarn. Jeg tenkte å hekle meg en hals eller et sjal til kjørlige høstdager, men da jeg dro av magebeltet på bunten var det nøstet opp i store sirkler som passet perfekt rundt halsen min. Så, superenkelt høstsjal! Jeg har dandert trådene litt og knytt det sammen, så det ikke løser seg opp, med et bånd jeg heklet av det samme garnet. Synes det ble så fint! Og såå mykt å ha på seg.
Ikveld kommer Carina på besøk. Gutta har reist på hyttetur, så vi skal kose oss her hjemme med spicy kjøttboller i søt tomatsaus, nam, nam!:) Så skal jeg se om ikke jeg får tatt bilde av broderipuffen min idag. Den er egentlig ferdig, men jeg synes jeg må ha enda litt med fyll i den, så vi får se om ikke jeg må åpne den for litt påfyll en dag. Den er hvertfall klar for bloggbilde!;)
Ha en deilig høstdag! Her er det sol og herlig temperatur idag. Er det Indian Summer det heter, tro?

14 kommentarer:

mycupcake sa...

det var kreativ!

Katrine sa...

Så genialt, og så fint det ble! :)

Marie sa...

Så lurt! Har de garn på Obs!?
Jeg bare koser meg i butikken vet du, så selv takk :-)
I morgen blir det fest på jobb! :-)
Dere får kose dere i kveld! Jeg skal bade barn, meg selv også se en skikkelig chic-movie siden jeg er alene hjemme.
Sees i morgen!
Klem

holmberg sa...

Superkult høstsjal! Gleder med såååå til å se bildene av broderipuffen ;o)
Klemmer fra meg.

Kaspara sa...

Hi,hi, Mina! Det så jo veldig dekorativt ut på deg dette sjalet!
Du er kreativ og morsom!
Ser at du har skiftet hårfarve nå i høst! Da jeg så presentasjonsbildet av deg, trodde jeg at jeg var kommet til en annen blogg. Så tøff du er som tør å gjøre slikt!
Ha en glad dag. I dag er det meldt sol og gode temperaturer i vår by!
Klem fra Kaspara

Rikke - fargesirkelen sa...

Genialt enkelt! :D

Christine sa...

kjempekult skjerf, elsker gråfargen :D

og grattis med nytt hår, det kledde du virkelig :D

jeg vurderer å skifte farge igjen selv nå, begynner å bli lei av helt hvitt hår.. høsten er kanskje tiden for litt mørkere hår? :)

Kamilla sa...

Utrolig stilig! Fin hårfarge og lykke til med ny jobb! Det høres veldig spennende ut :)

::Moia sa...

Hei, hei Mina, ville bare titte innom og si hei og god kveld og fortelle at jeg har opprettet en ny blogg her inne på blogger, den omhandler i hovedsak mine tekstile arbeider men ta en titt hvis du har lyst:)
Ha en fortsatt god kveld!

Unknown sa...

Hei Mina
Garnbunten rundt halsen...kjepetøfft.det var en morsom idee, takk for inspirasjon.
Klem...Ellen

mette sa...

så smart! og du, grattis med ny hårfarge! d ble superfint!!

Kardemomme sa...

Hei Mina :)) Takk for kommentar på min nye blogg :)) Du er den første besøkende foruten min svigerinne Moia som har fulgt meg fra første minutt der inne :))
Ser at du har blitt brunette siden sist! Det ser jo kjempevellykket ut!! Min lille hemmelighet er at jeg er blond i virkeligheten hihi!! Men har ikke vært blondine på så mange år at jeg nesten ikke husker hvordan det var..
Det sjalet ditt var kjempefint! Som alt annet du kreerer! Du har virkelig sansen for det lille ekstra!! Jeg sitter her og knoter med den nye bloggen for å få et par ting på plass men tror jeg heller skal finne dyna. Står opp 05:30 hver morgen og det er virkelig på grensen av hva et B-menneske med stor B kan klare hihi!!! Ha en fin morgendag! Klemmer fra Kardemomme :))

Martine Marbel sa...

Hei Mina!
Joda, endelig skjer det litt av hvert med karrieren her, og det er moro!:)
Så bra at du har begynt å jobbe freelance nå også! Det blir jo sikkert supert i kombinasjon med butikkjobbingen. Hurra for karrierefremgang for oss alle!;)

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg likte så godt retrosjerfet ditt (tidliger innlegg). Var spent på denne. Utrolig bra. Jeg lurer på hvorfor ingen har funnet på det før: )