22. september 2009

Ville du tatt et glass vin her?

Jeg holder på med et forslag til et nytt utested i Sandefjord. Det skal bli et utested med hyggelig atmosfære. Et sted man kan slappe av med et glass vin, men også et sted med liv og stemning. Aldersgruppen er tiltenkt 25+. Hva synes dere? Er dette et sted dere kunne gått?:)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Ser veldig bra ut. Tar gjerne to glass vin der :-) Hilse fra Fru H.

Marie sa...

Så definitivt! Det blir kjempe fint! Digger fargene, kontrastene i materialene og ikke minst tapeten! Gleder meg til å se det ferdig og ta et glass vin der ja!
Klem

Bdicte sa...

Jess, uten tvil:))

Herlig blogg du har! Godt å lese om litt annet enn hvitt, hvitt, hvitt! Selv om jeg liker det også, hehe.

Ha en fin dag!
Hilsen fra Tromsø:)

Hege - BOLIGglede sa...

Kunne absolutt tatt et glass vin der! ;)
Veldig stilig synes jeg:)

victoria (huset i byen) sa...

så abselut,ser helt supert ut, elsker fargene og kontrastene..
kjempe kult..
klem victoria

Rosetrend sa...

Jeg kunne lett ha trivdes på en uteplass såm hadde de elementene du viser på bildet! Fikk inntrykk av en blanding av rustique og trendy i behagelige farger :o)

Tove sa...

Klart jeg kunne tatt et glass vin, eller tre på et sslikt sted. For et utrolig spennende oppdrag! Lykke til med fortsettelsen:)

Anonym sa...

Mye bra her, men den tapeten fra Cole and Son liker jeg ikke. Både på grunn av utseendet, og dessuten er den litt for mye brukt kommersielt i det siste. Jeg ville nok også ha droppet Mona Lisa-effekter og heller ha valgt noe mer grafisk. Etter min mening er Mona Lisa "misbrukt" på lik linje med Skrik og andre kjente malerier, og jeg bruken bør begrenses.

Lykke til med videre planlegging! :)

Mina sa...

Hei Anonym!

Takk for kritikk;)

Når det gjelder Fornasettitapeten liker jeg denne veldig godt. Den er delikat i fargene og skaper en wow-effekt!:) Den passer også godt til resten av møblene som er valgt ut til dette utestedet.

Mona Lisa-puten er kun valgt ut som et fargeinnslag i collagen. Det hadde blitt litt kræsj inntil Fornasettitapeten.

Tror dette blir veldig bra:)

Mina:)

Christine sa...

Elsker den Fornasettitapeten! Den var kjempekul sammen med lilla. Ser for meg et litt classy sted :) Liker godt fargene du har satt sammen! Jeg ser for meg at det hadde passet inn med svære lykter i blankt stål og skinnfeller som går litt mot grått også? :)

Martine Marbel sa...

Kjempefint! Jeg tar gjerne et glass vin der. Dessuten er det både maskulint og feminint, så kanskje man kan møte mannen i sitt liv der også? :p (bortsett fra at jeg allerede har møtt han da).

@afjo72 sa...

Klabbert! Blir ikke bare ett glas vin da vel :o)

Anonym sa...

Absolutt. Jeg savner et sted som er James Clarks totale motpol!! Lykke til :)