18. september 2009

Vi har flyttet!

Ja.. Leiligheten vi bodde i ble solgt, så nå har vi flyttet.. Men bare to etasjer ned i samme bygget da..;) Så nå har vi fått 20kvm mer å boltre oss på. Sjøutsikten har dessverre blitt borte, men vi trives uansett. Og det er jo alltid gøy å innrede nye rom! Viser dere en del bilder fra vårt nye rede. Det er fortsatt en visningsleilighet, så det er ganske sterile vegger her, men jeg prøver så godt jeg kan å få til en koselig stemning:) Ser dere puffen på gulvet? Den skal få mer fyllmasse, så den blir litt høyere og fastere i formen, men jeg liker resultatet veldig godt! Kul?;) Jeg synes panelgardinene vi har fått oss er så fine. Det er som en liten bjørkeskog på langveggen i stua. Hengt opp med tegnestifter, vel og merke..;) Ellers flyr dagene unna her, med boligstyling, interiørhjelp, butikkjobbing og hekling. Jeg stortrives med min nye tilværelse! Vi har litt flytting fra leiligheten igjen, og vasking, men når det er ferdig, så gleder jeg meg til å få litt tid foran symaskinen igjen også. Har så mange glade stoffer som roper på meg fra det hvite linskapet i stua, i håp om å bli omgjort til spennende prosjekter. Imorgen skal Carina og jeg på loppis, og da er det ikke umulig at de får noen nye venner i dette skapet!:) Kommer tilbake med oppdatering på fangsten! Idag er det endelig fredag, og vi nyter den fra sofaen, med rødvin og Gullrekka på tv. Rødvinen er forresten veldig god, Doppio Passo, anbefales. God helg til alle sammen!:)

9 kommentarer:

Therese sa...

Grattis med ny leilighet :) Jeg likte fargene i stua deres, de var så rolige og avstemte. Men nå er lilla en av mine favoritter for tiden, så det kunne kanskje ikke slått feil *lol* Jeg er forsåvidt helt enig med deg. Puffen var lekker.

Ha en fortsatt fin fredagskveld :)

Kaspara sa...

Hei Mina
Ja, nå trodde jeg dere hadde flyttet "på ordentlig", funnet en sveitservilla eller noe slikt på en koselig kant av byen.
Det så jo veldig trivelig ut i den nye leiligheten også. Mange lyse møbler slik jeg liker!
Puffen blir flott.
Jeg lider kvaler angående mprgendagen. det er jo mange loppis, og det er ikke hverdagskost for oss her i Sandefjord.
Kanskje kjører jeg bort til Tønsberg, ser en kamp ( det er cup og mange kamper), reiser til Stokke, og så tilbake til Tønsberg og ser mer fotball og plukker opp de tre gutta mine.Puh! Kjenner loppis-kriblinger i hele kroppen!
Lykke til med fangsten i morgen!
Klem fra Kaspara

Marie sa...

Så kul puffen ble!Helt fantastisk kul!Likte bjørkeskogen jeg også! Trær er kjempe fine på både tapeter og gardiner (osvosvosv) :-)
Lysestaken er fin og! Ny sofa?
Her ble det ikke noe stryking av sjerf som jeg hadde tenkt jeg skulle. Men mye god mat og Doppio Passo på oss også + litt oppfriskning fra dansekurset ;-) *kremt*
Dere får kooooose dere på loppis! Jeg er nemlig ikke misunnlig i det hele tatt og syns igrunn synd på deg for at du ikke skal på jobb ;-)
Men joda, jeg gleder meg faktisk til en lørdag i den "nye", fine butikken!
Gi pip om fårikål på søndag da! Så sees vi kanskje på dansegulvet i morgen kveld :-)
Klem

Jessie Fincham sa...

wow! those pictures look amazing! i love the cushion on the chair, so pretty :)

Christine sa...

den puffen der er bare rålekker altså! vil gjerne se enda flere bilder av den :D

har blitt kjempefint i nye leiligheten også, likte godt gardinene :D

Rikke - fargesirkelen sa...

Snakk om effektivitet! Vips, så er du perfekt på plass i et nytt hjem=) Det så herlig ut:D Signerer de andre kommentarene her, puffen var tøff.

Linn sa...

Puffen er kjempekul -har du laget den selv?

Kjempefin blogg også forresten - har ikke sett meg ferdig på den enda :)

Kristine Dall sa...

Råstilig puff! Men hvor har du fått tak i de gardinene? Kunne gjerne tenkt meg noe lignende selv ;)

Klem

Anonym sa...

Hei Mina!
Utrolig koselig blogg du har! :) Falt veldig for panelgardinene dine, hvor er de kjøpt?

Kos deg videre!