15. september 2011

Baderom

Nå er det bare noen få dager igjen før vi overtar huset! Rett over helgen kan vi endelig starte med riving og modernisering. Nye vinduer og dører ble bestilt igår, da er vi igang!

Vi har lagt hodene i bløt om dagen ift badet vårt. Det er et ganske lite rom, og i tillegg mye skråtak.. Og vi vil gjerne ha plass til innredning med dobbel vask, dusjnisje, badekar og toalett. Da trengs det idèer! Så vi surfer rundt etter smarte løsninger. Det vi har kommet fram til nå er spesiallagede og skråskjærte glassvegger som rammer inn dusjnisjen. Tror det kan bli en fin detalj til rommet også. Ellers skal vi ha tropedusj, mørkegrå matte store fliser på gulv, og avlange 10x30 halvblanke hvite fliser på vegg. Og kanskje grå innredning. På mandag venter en Oslo-tur innom Ikea og Bauhaus. Kommer nok hjem med noen nye løsninger da, forhåpentligvis. Mye å tenke på når man skal pusse opp et helt hus. Men gøy er det!

Photo: Living Agency

2 kommentarer:

Vigleik sa...

God morgen.

Dette skal bli et spennende prosjekt å følge. Vi har også et bad i 2 etg, som har skråtak. Så kanskje det blir noe lignende som oss.

Vi skal også pusse det opp, men har ikke helt bestemt oss for når det blir.

Lykke til.

Klaffen sa...

Spennende å følge dere:)

Go girl * smiler *

Ha en fortreffelig wekeend

Mona