6. september 2011

Fargevalg

Mye å velge mellom. Mye å tenke på. Men det er jo bare maling. Kan males om igjen.
Jeg vil ha en grunnfarge som har en beige tone i seg, men her kan det fort bli suppete. Og det vil jeg ikke ha! Så mange grader av beige. Har kommet fram til Sand. Noen som har kjennskap til denne? Jeg vil gjerne at lister og dører, som blir hvite, skal være en kontrast til veggen, så fargen kan ikke bli for lys heller. Jeg kikket litt på Sans også, men denne tror jeg blir for lys. Den beige fargen skal på veggene på kjøkkenet, spisestua og halve stua. Disse rommene henger igrunn sammen, men er noen vinkler her og der. En av veggene i stua skal få trepanel, som skal beises med en gråbrun beis. Hovedveggen i stua, bak sofaen, skal males i enten Solid eller Sober. Ønsker meg en dyp varmgrå farge. Så får se hvilken av disse som passer best. Kom gjerne med tips til andre farger! ♥

6 kommentarer:

I & du... sa...

Det er så mye fine farger å velge mellom. Vi har sand på gjesterommet, den ble lysere enn jeg trodde. Men med hvite brede lister, så er jeg fornøyd. Ble et veldig trivelig rom.

Ha en fin kveld!

Bergfrua sa...

Hei :) Jeg har en god del erfaring m sand...en veldig lun og fin farge! passer godt i gang, stue,eller soverom. Selv har jeg Sand på både soverom og i en stor gang. Har i alt malt 5 rom m Sand hos meg selv, søster og hos mine foreldre. Så sand er populær hos oss. HVis du tenker å ha en fondvegg, eller noe lignende i en annen farge inntil Sand anbefaler jeg å finne fargekoden til sand og kikke på fargekort fra Jotun med kodene fra og med sand og i den nyansen du ønsker. Så du ikke velger f.eks en gråfarge med altfor mye grønt i, inntil sand. ELler rosa, gul osv..Slik at skalaen er nogenlunde lik. Elendig forklaring, men håper du forsto noe =) Undersøk fargekort fra Jotun for å sammenligne =)

mvh bergfrua

Lulla sa...

Hei.
Har i sommer malt 2 soverom og en gang i SAND og er kjempe fornøyd! Kan anbefales på det varmeste.

Lykke til videre med fargevalg og gratulere med nytt hus!
Gleder meg til å følge med i dine prosjekt igjen.

Lulla

LoppeLiva sa...

Vi har sand på gulvet på Annas rom, og det er en veldig fin farge! Gleder meg sånn til å se mer fra huset deres etter hvert!!

Lill Engedahl sa...

Sand er kjempe fin! Den har blitt veldig poppulær blandt bekjente etter at de så den hos oss! Jeg så den i julebutikken på Hadeland Glassverk, og den står kjempe fint til hvite lister, og eventuelt hvitt gulv og tak!! Slår ikke feil!

Jeg ser du har Sober der også, den har vi på soverommet, og er også å anbefale! Da min mamma så den, dro hun hjem og male sitt soverom i samme farge!Lykke til :)

Anonym sa...

Hva heter gulvet som er avbildet her?