11. mai 2009

Nam, nam, nam!!

Nå skal ikke dette bli noen matblogg, men jeg må bare dele denne "oppskriften" med dere! "Oppskrift" fordi jeg bare slumpet i vei istad da jeg laget middag, men det ble så godt at jeg skal prøve å skrive det ned her. Jeg elsker indisk mat, men her i byen er det dessverre ingen indiske restauranter lenger..:( Så da må man trå til selv.

Kyllingfileter, jeg laget til to personer.
Kesam mager, et beger.
Rapsolje, ca 3 ss.
Garam Masala, tja.. ca en god ts.
Kayennepepper, ca en liten ts.
Karve, en god ss.
Paprikakrydder, ca en ts.
Pepper, smakes til.
Maldonsalt, smakes til.
Matfløte, ca 1 dl, jeg hadde det oppi fordi det ble litt for sterkt, men det gjør jo også sausen god og kremet.
Lime, saften av en halv lime.

Alt, bortsett fra fløten, blandes og stekes sammen med strimla kyllingfilet. La gjerne kyllingen ligge litt i marinaden først. Jeg lot det putre under lokk i hvertfall 20 minutter, så kjøttet ble mørt og smaken satt seg godt inn. Hadde i fløten mot slutten av tiden. Smak til med krydderet, så du får ønsket smak og styrke. Jeg serverte med brokkoli og villris til. Ja, og så hadde jeg squash i skiver oppi sammen med kyllingen, det hadde jeg glemt. Det smakte helt nyyydelig, så dette blir ikke siste gang! Nam, nam:)

Visningene både lørdag og søndag gikk veldig bra, så nå håper vi bare på et bud eller to!;) Kryss fingrene dere!

3 kommentarer:

frk.B sa...

Dette så godt ut!
Og ekstra fristende når jeg er så sulten som nå:)
Elsker indisk, så dette MÅ jeg prøve!
Ser jeg må kjøpe inn noen ingredienser først, så det får bli en annen dag. Kanskje til helgen, det er da jeg har tid og kan kose meg med matlaging.

Tusen takk for tipset, Mina!

God ettermiddag.
(Krysser fingrene for bud på huset:)

Hilsen Frk.B

Anonym sa...

MMmmm nam nam! jeg husker faktisk at vi hadde en indisk restaurant her en gang for noen år siden. Dessverre gikk den konkurs. Det var oppe der hvor La Scala er nå. Vi var der en gang og det var helt fantastisk mat! :)

Indisk er en favvis i huset her. Har vært på noen gode i Oslo + at vi liker å lage selv her hjemme :)

Christina Pedersen sa...

Hei !

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

Forhåpentligvis vil din blog også være opp i toppen!


Varme hilsen,
Christina
http://www.alleoppskrifter.no/