19. mai 2009

Vi flytter litt;)

..til vi finner drømmehuset..;)


Igår fikk vi tilbud om å leie en av leilighetene som står til salgs på nye Hvaltorvet her i byen. Jeg har stylet den, så vi tilbydde oss å ha den som visningsleilighet, mot at vi kan bo der;) Det er jo en god deal for begge parter. Så nå flytter vi inn i en liten, men koselig, leilighet. Så da kan dere jo tenke dere hvordan det knaker oppi hodet mitt på hvordan jeg skal få med meg alle tingene mine fra et hus på over 160kvm til en leilighet som er 100kvm mindre...! Det er vel strengt tatt en stor avgjørelse på hva jeg kan ta med istedet..;) Jeg skal ihvertfall prøve å få med meg de gamle møblene fra oldemor Besta, så vi tilfører litt personlighet. Det blir også en fin match inntil det stramme og nye ellers i leiligheten. Jeg tror vi får plass til det hvite linskapet på soverommet, det hvite sminkebordet i gangen, og det hvite skapet/skjenken vi har tv'en på i stua. Det er jo veldig greit med møbler som har god oppbevaring også, i en liten leilighet, så jeg tror det vil fungere bra, uten å bli for overfylt. Det er jo viktig å tenke på, siden det også skal være en visningsleilighet. Så da kommer det nok snart noen nye innredningsbilder fra vårt nye rede om ikke så lenge. Bildene over her er visningsbildene på leiligheten. Selv om det er meg selv som har stylet på disse bildene, så blir det nok litt annerledes når vi flytter inn. Spennende!

Ny header har det også blitt her idag! Blir nok noen forandringer her inne på bloggen også nå når vi flytter..:)

10 kommentarer:

Minmill sa...

Så gøy da, Mina. Det var jo absolutt en god deal. Jeg tipper nok at du kommer til å gjøre det mer hjemmekoselig her etterhver. Det kommer vel litt an på hvor lenge dere skal være der. La oss håpe at drømmehuset dukker opp raskt. Det tar jo litt tid å event. pusse opp det man kjøper også.
Vi har bodd i et hus i fire år nå, og er bare kommet halvveis i oppussingen. Det har litt med penger å gjøre å spre kostnadene litt. :)))

Martine Marbel sa...

Den så jo ganske så snasen ut den leiligheten, da;) Tror kanskje ikke jeg burde bodd oppå et kjøpesenter, da hadde jeg nok blitt blakk fort!:p

Kardemomme sa...

Hei Mina :)Gratulerer med salget av det nydelige huset deres! Tipper det ikke var vanskelig å få solgt! Gjennomført lekkert som det er!! Blir spennende å se hva dere finner til slutt! Sandefjord er full av nydelige hus synes jeg!
Krysser fingrene for at drømmehuset dukker opp fort!
Min svigermor bor i øverste etasje i en sånn leilighet som dere skal bo i.Hun fikk nøkkelen for 3 uker siden men flytter inn offisielt den 31 mai..
Veldig praktisk for et eldre menneske også..På vinteren kan hun gå tørrskodd til alle butikkene..
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag! klem fra Kardemomme :))

Brigg sa...

så spennende! ja, det blir nok en utfordring, for man har jo alltid mer enn man tror. men blir sikkert kjempekjekt:-) Spent på om dere finner drømmehuset!! lykke til på jakten.

mi-rachel sa...

pent stylet!

Christine sa...

det var jo ikke en dum deal det :D for en utrolig fin leilighet! elsker når det er så lyst og fint! :) gleder meg til å se flere bilder når du har kommet deg i orden :)

Kosene mine sa...

Så bra deal for dere!! Da har dere et fint sted å bo mens dere leter etter drømmehuset!
Lykke til med letingen :o)

Marthe sa...

Hei søte Mina!

Så glad jeg blir for dine fine kommentarer. Her går dagene i ett, så jeg er dårlig på å besøke andre blogger. Men jeg blir alltid så glad når jeg kommer inn på bloggen din. Her kan jeg sitte lenge og kose meg med nydelige bilder og fin tekst. Gratulerer med at der har solgt huset! Det var deilig kan jeg tenke meg. Og en flott deal å få bo i en visningsleilighet mens dere kikker dere om etter noe nytt.

Ønsker deg en kjempefin langhelg! Håper du får slappet godt av:)

Smil og klem fra Marthe

Ps: den matretten din nedenfor her skal definitivt prøves...*vann i munnen*

Maya: sa...

Hihi, skjønner problemet ditt:D Tøff leilighet, så luftig og fin ut selv om den ikke var så stor. Så fint at dere fikk solgt huset, kjedelig å sitte så lenge på sånne.
Lykke til videre i husjakten:)

Maya

Rosa Hemmet sa...

Hello!

Spännande med flytt, det såg ju riktigt fint ut det där :)
Visst blir det konstigt att ha mindre yta, men man vänjer sig väldigt snabbt faktiskt!
Jag flyttade från 150 kvm till 49 ;)
Roligt att börja om med inredandet!