8. juni 2009

Mana Cicada & Agestrata Luzonica..Man finner mye rart når man flytter og skal pakke ned et helt hus! Her om dagen fant jeg ut at min kjære har hatt denne bille- og sommerfuglsamlingen i en eske i kjelleren.. Den er jo såå fin!:) Greit at de er i glass og ramme, og ikke levende da.. *Iiik* Veldig vakre se på synes jeg, så den skal få plass på veggen når vi finner oss et hus vi vil ha. Mange flotte navn på disse dyrene da..Catoxantha Opulanta..og Pachyorietes Solidus..;)


Jeg har også funnet en del store skjell som har fått plass på et fat på verandaen. For that summer feeling!:) Svale sommerfarger. Ønsker dere en deilig uke, og håper sola skinner hos alle sammen!

9 kommentarer:

frk.B sa...

NYDELIGE bilder som alltid, Mina!
Falt helt for de fargene i dette innlegget!! WOW!!

Nyt sommer og sol:)

Datt sa...

Iiiik! Men utrolig stilig å se på ja, kul på veggen den!!

mi-rachel sa...

så flott samling!
bildene er som alltid nydelig satt sammen.

Minmill sa...

Jeg er ikke fan av sånne insekter og kunne derfor ikke hatt dem på veggen. Lurer på om jeg har en slags fobi :)) Men skjellene, de kunne jeg hatt, og den søte boksen. Spennende og se om dere finner dere et sted å bo. :))

Ha en fin dag.

Bente sa...

Enig med frk.B; Nydelige bilder!! Og innsektssamlingen var jo utrolig stilig, da! Den hadde jeg absolutt hengt opp på veggen!!

Therese sa...

Ooohhh, så tøff den var. Jeg har skikkelig fobi mot alt som kryper og kravler, så jeg kunne aldri hatt en slik bugbilde stående. Det spiller liksom ingen rolle om de er aldri så døde, naglet til platen og glasset inne *ler* Men stilig er det så absolutt :)

Kaspara sa...

Hei Mina
Å, hjelpe meg ; biller i glass. Jeg hadde vært livredd glasset skulle knuse, hi, hi! Jeg er en skikkelig pyse med alt kryp.
Men skal jo medgi at det var litt flott og da.
Skjell på stort brett var jo somemerlig og nydelig.
Ja, nå er jeg kommet hjem fra kamper i Larvik. Vi forledre har sittet i sola med kaffe på termos og sett på våre håpefulle. Minstemann scoret 4 mål, og jeg skal medgi at det satt en sprekkeferdig mamma på sidelinje av stolthet. Ha en fin kveld, Mina! Vi møtes vel på Slappen en dag.
Klem fra Kaspara

Kardemomme sa...

For en flott samling insekter..
Og skjell samler jeg alltid med meg når vi er ute og reiser..
Svigermor har verandaen ut mot torget ja..Vi var der i en anledning for noen uker siden da hun egentlig ikke hadde flyttet inn ennå men var i leiligheten da det ble avviklet sykkelløp og underholdning på torget og det HØRTES opp til henne mildt sagt..
Heldigvis hører hun ikke så godt lenger og brydde seg ikke så mye om det..Men det er utrolig praktisk for et eldre menneske å ha så kort vei til forretninger
og ellers alt hva hun trenger.
Jeg skal titte etter deg neste gang vi tar oss en tur :)
Ha en fortsatt fin onsdag :)

☆Therese sa...

Så flotte bilder!! Jeg er ikke "redd" insekter, men skulle jeg hatt så mange inne er det jo greit i er i glass og ramme....

Så herlig blogg du har, vi bor i samme by også ;O)
Tror kanskje jeg "kjenner deg" litt igjen på bildet der, har du en butikk på hjørnet?? :D