11. juni 2009

Orden i sakene!


Jeg har, (les: hadde), et par hundre interiørblader som har samlet seg opp igjennom årene liggende her og der i huset. Har lenge tenkt på at jeg skal lage meg en look-book, hvor jeg kan samle alle interiørbilder og -reportasjer som inspirerer meg, og heller kaste resten av bladene. Det er alltid noen reportasjer jeg synes er kjedelige, og interiørblader blir tunge når man har en del av dem, så da er dette en lur måte å spare plass på, samtidig som man lett har tilgang til ideer og inspirasjon. Og nå har jeg endelig kommet igang! Istedenfor å pakke ned alle disse bladene, har jeg revet ut det jeg synes er verdt å spare på, mens resten har gått i søpla. Så har jeg satt inn plastlommer i en vanlig ringperm, og puttet bildene inni. Måtte dekorere litt på utsiden også da, selvfølgelig!;) Sorte ringpermer byr jo ikke akkurat på spirende kreativitet..!

Bildene over har jeg ikke revet ut, for de er alle samlet i ett blad, Kamilles Interiør & Hage, et ekstrablad sommeren 2008. Hele bladet er spekket med flotte bilder og ideer, så de forblir innbundet. Kanskje flere som har dette?:) Litt gøy å gå igjennom alle disse bladene, for de samme reportasjene dukker jo opp flere ganger.. Særlig reportasjer i blader fra 2004 har fått en renessanse i 2009. Fortsatt like passelige til dagens interiør!
En liten titt i Minas Look-Book!:)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Dette er en knallgod idè! Jeg begynte selv med et collage prosjekt, men har falt litt ut der kan man si....
Jeg ble veldig inspirert nå til å få orden igjen.

Ha en herlig juni kveld!

Bente sa...

Kjempe-smart Mina! Fikk lyst til å løpe ut på kontoret og sette igang med engang, jeg!!!

mi-rachel sa...

NYDELIG orden hos deg!

Bare Beppe sa...

Hei Mina
Det må jeg si... du får til så mye! Har "hundrevis" av blader jeg ikke får meg til å kaste, og to album som har ligget på vent i et par år ;) Så flink du er ;) Klem Beppe

Kaspara sa...

Hei Mina
En god ide det der. Jeg gjør faktisk det samme. Tar en slik opprydding kanskje en gang i året, og river ut, inn i platmappe og videre i perm. Noen utgaver av interiørbladene er det såååå mange fine artikler i at jeg sparer hele bladet.
Flotte utdrag du viser her. '
Skal du på loppis i dag, da. Jeg tror jeg bare Må starte helgen der! Ha en glad helg i sentrum av byen! Klem fra Kaspara

Christine C sa...

Kjempeidé! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe liknende selv (og det trengs).

Ha en fin dag videre!

Katrine sa...

Har vurdert ideen selv, og skal prøve å få til en slik inspirasjonbok. Da har vi alt det herlige på en plass, og det blir lettere å finne frem igjen :)

Rikke sa...

Så Utrolig smart!!!
Dette er jo virkelig en super ide - selv har jeg vel noen hundre interiør og mote blader som bare ligger og støver bort:)Men faktisk tar jeg meg selv i lese i dem noen ganger..men burde absolutt gjøre dette!!
Rikke