19. september 2009

Den store Loppislørdagen!


Idag har det vært tre loppemarkeder, to i Sandefjord og ett Stokke! Stoffer og retro sengetøy var det heller dårlig utvalg av på alle tre, men jeg fant da noen andre skatter!;) En liten skammel; som skal trekkes om i noen spennende stoffer, en kul og slitt skinnveske med stålhåndtak, en brodert rosepute; tror denne skal bli en del av trekket på skammelen, noen glade stoffer, en hvit bambi, en søt og kitchy bulldog, en messinglampe med retroskjerm; lampefoten skal sprayes. Carina kjøpte tre supersøte bambier! De var limt sammen her og der, men det er jo bare sjarm. Ble bare litt misunnelig på disse ja...;) På det ene loppiset gikk vi innom lampeavdelingen, og der, innerst i rommet og under bordet lå det to fantastiske lampeskjermer. Den ene ga meg skikkelig hjertebank!! Offwhite silke og lillaburgunder(ja, det er en ny farge..) velour, med gulldetaljer!:) Synes den er såå kul! Den andre var litt mer nøytral i fargene, offwhite med brune roser og frynser, men også stilig. Disse skal ligge på vent til å flytte inn i en herskapelig stue! Loppis er gøy!:) Møtte, som alltid, på Kaspara på loppemarkedet i Stokke. Hun hadde fått litt fri fra fotballkampene, og stod ivrig ved stoffene. Selv om det ikke var store utvalget, så regner jeg nok med at du fant noen skatter, Kaspara:) Det har jo vært loppemarkeder stort sett overalt idag tror jeg, så det er nok flere i Blogglandia som har gjort fine kupp idag. Gleder meg til å se!

10 kommentarer:

mi-rachel sa...

bra kupp!

Christine sa...

så mye fint du har funnet deg :D kjempekul den bulldogen og den søte bambien :D

jeg sitter på jobb jeg.. jobbe 3 lørdager på rad er ikke gøy midt i loppesesongen, men sånn går det når sjefen er på ferie :P

Kaspara sa...

Hei igjen, Mina!
Ja, nå er jeg ikke så desperat og flakkende i blikket lengre! Hver gang vi ser hverandre er det i stoffhaugene på loppis, og jeg skal medgi at jeg er litt i trance da, og ikke helt til stede,hi,hi.
Så du forsvant ut med den fine blå krakken.
Den broderte puten var alldeles nydelig. Merker blikket mitt går mest i den retning.
Morsomt å ta gamle stålamper inn i varmen, og jeg er sikker på at det blir flott, når de kommer i den rette setting, og Mina har stylet litt.
Den store skinnveska så også herlig ut og de limte bambiene som ikke ble dine.
Jeg får ta noen bilder av mine funn nå, så kommer de kanskje ut i løpet av ettermiddagen.
Ha en fin lørdagskveld!
Forresten jeg kjørte meg totalt bort, da jeg skulle tilbake til Vallø utenfor Tønsberg. Var helt på ville veier, og litt desperat til slutt. Gutta måtte vente og vente" Veldig kaspara det der, sukk......

Therese sa...

Så mye fint du har funnet deg. Den hvite lille bambien var jo utrolig bedårende. Flotte loppefunn :)

Kamilla sa...

åh, så mye flott! vesken, puta og bambien i hvitt ble jeg spesielt misunnelig på!

Maya: sa...

Alltid så moro å se loppene til folk. Fine var de. Og den puffen din. Vil ha!!! Knalltøff!

Maya

holmberg sa...

Så utrolig mye nydelig Mina!
Et eventyr av vakre ting, mye mer enn hva jeg fant på min lille tur i dag ja;) Og, om jeg ikke har sagt det før (ti-hi) jeg bare digger den kule puffen din!
Skriver deg en mail ang den, hi-hi.
Fortsatt god helg til deg!
Klemmer fra meg=)

Brigg sa...

mye flott da!! likte vesken. og lampene.tror kaspara stakk av med stoffet ja;-) dere har mye fint på loppis på deres side av landet.. heldige dere:-)

Martine Marbel sa...

Her var det jo mange skatter!:)

Kardemomme sa...

Men i alle dager så mye du fant!!!
Herlig bulldog og bambi!!!
Sånne liggende bambier er og blir så nydelige!!!
Fine lamper har du også funnet!!
Man får jo helt hjertebank når man entrer et marked og finner så mye morsomt!! Det beste er jo å kunne reise fra marked til marked..
Jeg var på 8 loppemarkeder på lørdag og gjorde noen kupp jeg også! Det var strålende vær og jeg vet ikke noe morsommere enn sånne raid :))Gratulerer med ny leilighet forresten :)Ha en fin tirsdag! klemmer fra Kardemomme :))