3. september 2009

Tapetønsker!Jeg ser så frem til vi finner drømmehuset vårt, og akkurat nå ser det faktisk ganske så lyst ut! Men det er alt jeg kan si ennå.. Jeg har hvertfall planene klare for hvordan jeg vil ha det i vårt nye hjem. Og tapetene er allerede plukket ut! Det eneste som mangler er at jeg har veldig lyst på en fototapet. Det finnes jo utallige varianter av disse, men ingen som er akkurat som jeg har tenkt meg. Jeg har sett en reportasje fra et hus hvor de hadde tapetsert et bilde av en herskapelig stue på en vegg, det åpnet virkelig opp rommet, og ga det en skikkelig wow-effekt! Sånn vil jeg også ha! Jeg får surfe litt rundt å se om jeg kommer over dette bildet igjen. For det går jo an å lage tapet av egenvalgte bilder også. Denne tapeten av Kate Moss fra leiligheten til Boris Praskac i Rom 123, synes jeg er så stilig! Tapetene jeg har valgt ut til nå er fra Cole and Son og Jane Churchill. Det øverste inspirasjonsbildet er lånt fra Apartment Therapy. Synes fargene i det er så delikate, og skalaen er ganske lik den jeg vil ha på tapetene våre. Et fint lerret for kitchy møbler og tekstiler. Åh, som jeg gleder meg!:)

7 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Tapeten i midten likte jeg skikkelig godt :) Kunne vært fin i en trapp tror jeg.

Marie sa...

Liker tapeter med trær jeg. Er veldig svak for trær :-) Den i midten er jo selvsagt kjempe fin :-)
Får håpe det fortsatt ser lyst ut over helgen da ;-)
klem

et kjært hjem sa...

Så fine tapeter! Jeg også likte best den i midten :)En veldig koselig blogg du har, her kommer jeg igjen :)

Unknown sa...

Nydelig tapeter...jeg skjønner at det er vanskelig å bestemme seg.
God helg.
Klem...Ellen

holmberg sa...

Det er så spennende med tapeter!
Jeg ønsker deg lykke til med letingen. Kan kanskje foreslå http://www.kvist-visdal.no/
wall.html
hvis du ikke allerede har vært der ;) Ønsker deg ei fin-fin helg!
Klemmer fra meg =)

Therese sa...

Tar jeg ikke helt feil så har Allkopi god kvalitet på sine fototapeter. Leiligheten med Kate Moss festet seg hos meg også den gangen jeg leste reportasjen. Knall lekkert, og som du sier så gjør en slik tapet ganske mye ut av et rom :)

Livet på landet sa...

Hei Mina!
Har en award til deg på bloggen min.Den er vel fortjent for at du sprer så herlig inspirasjon :)
Nå er jeg veldig spent på å se hvor du til slutt ender opp. Det er gøy å planlegge, men ser dilemma ditt med valg av tapet. Det er jo så mye fint.
Og du; kule sko!

Tina Ballerina