20. april 2012

Ovnsbakt torsk


Denne må jeg bare dele med dere.
Nam, så godt!
Veldig enkelt å lage.

Potetmos med sellerirot og aioli:
Poteter og sellerirot i biter kokes møre med salt i vannet.
Moses med en klatt smør, aioli og fløte.
Jeg brukte ferdig aioli fra Bama.
Smakes til med salt og pepper.

Ovnsbakt torsk:
Salt og pepper på torskefilèene.
Legges i ildfast form eller langpanne med litt olje.
Stekes på 200 grader til kjøttet løsner lett fra stykkene.
Jeg satt på varmluft de siste minuttene.
Ca 15 minutter steketid.

Nytes med asparges, vårløk og bacondryss.
Må prøves!

God helg ♥


3 kommentarer:

Tonje sa...

Takk for tipset! Det hørtes veldig godt ut:) Skal definitivt testes:) God helg!

små øyeblikk med cams sa...

Det så nydelig ut!
Kom plutselig over den fine bloggen din og legger meg til som følger, er din nr 200! ;)
Gleder meg til å se mer til deg fremover!
Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, setter stor pris på nye følgere ;)
Nyt resten av helgen!
Klem
Camilla

Åpent hus sa...

yum yum!
torsk er nydelig
gjelder bare å komme på hvilken fantastisk råvare det er

var i konfirmasjon i går og fikk klippfisk med bacon, purre og kålrotstappe. nammis!

fin ukestart til deg
beste hilsener fra
Åpent hus