2. april 2012

Påskesuppe


Gulrot- og ingefærsuppe til påske?
Denne suppa er knallgod, og enkel å lage.
Kan fint lages dagen i forveien, så smaker den enda bedre.

4-5 porsjoner:

1L vann
4-5 gulrøtter
2-3 poteter
1/2 sellerirot
1 purre eller 1 løk
2 fedd hvitløk
2 ss revet fersk ingefær



 Alt kuttes opp i biter og kokes i vannet med 2ss Maggi buljong.
Avkjøles når grønnsakene er møre.
Kjøres til en glatt masse i blender eller stavmikser, litt av gangen.
Tilbake i kjelen for oppkok.
Tilsmaking med salt, pepper, limesaft og et par gode ss Creme Fraiche.
Evnt litt mer vann for en tynnere suppe.

Serveres med kruspersilledryss og godt brød.

Mums!

3 kommentarer:

beate sa...

Hei Mina:)
Jeg kikker innom en gang i blant,og påskesuppen høres god ut og ser så delikat ut i bollen sin.
Ønsker deg og dine to;)en påske fylt med solrike dager og mye kos

Klem fra beate(H&C)

Marie sa...

Fy søren så fantastisk huset deres har blitt! Har sittet og kost meg skikkelig med bildene - du er FLINK! Klem

Beate - http://mittkreativegen.blogspot.com/ sa...

Nydelige farger på bolle, suppe og garnityr! :)

Har aldri hørt om påskesuppe jeg - det er sikkert godt :)

//Beate