5. november 2009

Lappeteppe og stylet sofa!:)


Endelig har jeg fått tatt bilder av lappeteppet mitt! Det er så dårlig lys i leiligheten vår, så jeg får ikke tatt bra nok bilder her.. Men da jeg stylet naboleiligheten her om dagen, som har vinduer på to hele vegger, så jeg mitt ess til en liten lappeteppefotosession!;) Så her kommer et dryss med bilder..


Jeg har dessverre blitt pc-løs.. Pc'en vår takket for seg ved en plutselig sort skjerm, uten vilje til å vise oss noen form for samarbeid.. Så nå er den sendt på reparasjon, og det kan ta opptil fem(!) uker før vi får den tilbake! Så nå låner jeg Mammas pc, så jeg får gitt fra meg et lite livstegn her inne. Jeg kommer sterkere tilbake!


Viser dere noen bilder av den stylede leiligheten også. Synes det ble så fint med strie-duken i sofaen. Den skal få bo i den nye sofaen vår når vi flytter! Vi har nemlig kjøpt ny sofa for en stund siden. En stor sjeselong, med puff og lenestol med plass til to. I lys sandfarge. Den står på en styling frem til vi får et sted å ha den.

Ønsker dere alle glade dager, til vi "sees" igjen!:)

23 kommentarer:

Vibeke sa...

lappeteppet ditt er det nydeligste jeg har sett, absolutely beautiful!
så koselige ord du hadde lagt igjen inne hos meg snille søte deg, tusen tusen takk- sånt varmer og gjør meg glad :)
det er så utrolig dårlig utvalg av papir her omkring så en søt blogger kjøpte for meg i din butikk. det ligger fremme til pynt mens jeg funderer litt på hva jeg skal lage av det :)
strømpebuksen er fra miss sixty, kjøpte dem på seinsommeren på Magasinet i Oslo. synes den er så morsom :)

ønsker deg en finfin helg og håper du er straks tilbake med reparert data!

klem

Frk. Fosli sa...

Nydeliiiiig =)
Du er virkelig knallgod på å sette sammen mønstre og farger!
Og den puta med treet på: jeg er forelska! Er den hjemmelaga?
Ha en flott kveld :)

Nina sa...

Kjempe-kjempefint lappeteppe, Mina ;). Jeg har egentlig ikke fått sydd noe lappeteppe til meg selv - sånn som jeg ser det for meg i hodet ennå - jeg sparer lapper foreløpig. Det er litt sånn at man må spare seg opp en del stoff også, før man kan ta skikkelig av. Jeg tror det begynner å nærme seg nå. Fikk en flyttesekk av en kollega her en dag med gammelt sengetøy. Det dumper liksom inn litt her og der. Dessuten fant jeg litt på Fretex i går også.

Ikke sant det er helt umulig å ta bilder innendørs. Jeg har til og med kjøpt ekstern blitz til speilreflekskameraet mitt, men ikke det holder en gang. Derfor måtte jeg ut for å ta bildene av julestrømpene. Ble ikke helt fornøyd med de heller, men sånn er det.

Klem til deg også Mina fra Nina ;).

victoria (huset i byen) sa...

Så flink du er.. lappeteppet ble jo adeles nydelig..
Og leiligheten så flott ut, flott styling..
flink du er ;)
ha en fantastisk helg
klem victoria

Martine Marbel sa...

Kjempefint lappeteppe!:) Sånn skulle jeg gjerne hatt!

Lotten sa...

Helt ljuvligt fint lapptäcke du har gjort! Jag håller oxå på ett men det är lite mindre lappar... det vasr dock väldigt fint med större lappar så nästa täcke jag gör får bli med stora lappar helt klart;-)

Kraam Lotten

Rosetrend sa...

Hei og hopp!

Teppet ble virkelig flott! Må innrømme at jeg har latt meg inspirere av den gode farge og mønstersammensetningen. Har planer om å lage mitt eget lappeteppe etter å ha sett dette.

NIB sa...

jippi!!! så utrolig stilig! det er jo bare helfett - så glad du gir livstegn, og at du viser frem dette:)

solveig/storeflittig

Lisas hjem og skatter sa...

lappeteppet var virkelig lekkert!!! ett slik kunne jeg også ha tenkt meg :O) kreativt med løper i sofan altså! fint :) koselig sofagruppe du har!

Kaspara sa...

Hei Mina!
Takk for koselig kommentar! Måtte jo ta turen innom hos deg å beundre lappeteppet ditt med en gang! Det ble kjempefint og ganske så stort også tror jeg?
Likte så godt at du har puttet inn noen få rødlige lapper også! Synes de gjorde noe spesielt for teppet. Det ble friskt og skapte fine kontraster.
Det er så morsomt å se andres lappetepper! Gøy å se mønster og farvekombinasjoner osv.
Akkurat nå begynte jeg på en kjempestor julestrømpe i lillatoner, sort og hvitt. Liker så godt den kombinasjoen også.
Glemte å si at leiligheten du hadde stylet, sikkert går fort unna! Du verden så mye det gjør med litt gjennomtenkt stæsj!
Kan tenke meg flere vil bli sittende der i sofaen for godt!
Ha en fin senkvled du også!
Klem fra Kaspara

Christine sa...

kjenner til bildeproblemet, er ikke så lett å få til fine bilder når man bor i en kjeller og det er høst ute, heldigvis har jeg photoshop sånn at jeg kan jukse litt :)

og for et fantastisk flott lappeteppe du har laget deg :D jeg gleder meg til jeg har nok stoffer til å få til en sånn kreasjon :D utrolig flott ble det! :)

Ballerina sa...

Fantastisk teppe, og flott stylet stue. Det er så gøy å se hvordan du er så orginal i hvordan du gjør ting og alikevell får det til å funke så VELDIG bra :):):)
Keep up the good work!

Kristine sa...

Et aldeles NYDELIG lappeteppe Mina! Plutselig synes jeg ikke de to jeg har sydd er noe særlig i det hele tatt, sammenlignet med ditt...hehe! Var i alle fall kjempefine stoffer du har satt sammen i ditt..og boligstyling har du tydeligvis og god peiling på ;-) god helg ønskes deg fra meg! klem

Unknown sa...

KJEMPEFINT TEPPE!
For noen fager! Virkelig flott!!
Flotte bilder og nydelig stylet!

Hilsen Linetoppen

Minmill sa...

Jeg liker så absolutt stylingen din og teppet du har laget er helt nydelig. Skulle ønske jeg kunne få laget meg noe slikt. Det er skikkelig inspirerende og se på deg og de andre bloggernes sykunster. Det var også flott med strie duken i sofaen, og det er jo ikke så mye som skal til for å piffe opp litt.
En venninne av meg reiser mye til Sandefjord med jobben sin, og hun skrøt at det var så mange fine interiør butikker der borte. Skal vedde på at hun har besøkt din butikk også. Jeg har kjempelyst til å ta en jentetur bort dit før jul, bare for å gøy. Man blir jo litt lei av sin egen by og da er det gøy å kjøre avgårde til andre steder. Det er jo bare tre timers kjøretur til Sandefjord da....

Ha en fin helg Mina. Klem Minmill

Minmill sa...

Glemte å nevne en ting for deg. Hvis du har dårlig lys når du tar bildene og sliter med at de er mørke, så gå inn på min blogg. Der har jeg lagt inn link til et gratisprogram som du kan bruke til å lysne bildene på pc'en etterpå. :)

erry sa...

Oh ett sånt härligt lapptäcke! Underbara färger o mönster! Och vad fint du stylat soffan, proffsigt! :)

MiaNostalgia sa...

Kjempefint lappeteppe og velidg fint stylet leilighet.

Fruen sa...

Det var da et fantastisk flot tæppe.. Mange fine farver og mønstre sat sammen.. :)

Marianne sa...

*Sukk* For et Fantastisk fint teppe!!!=)
Ha en fin søndag, hilsen M

Katarina sa...

Urolig fint lappeteppe!

Ludoland sa...

så kjempe fint!

atinybitofheaven sa...

Det teppet var helt fantastisk nydelig- elsk!!!

Flink du er!!