23. november 2009

Ny stue i vinterstemning!


Endelig er formen bedre! Og etter å ligget på sofaen og tittet i taket i en uke, var det på tide med en ommøblering her i leiligheten. Nå har det endelig blitt litt mer hjemmekoselig her:)

Har litt lager av stylingmøbler her nå, men det gjør da ingenting når det blir så fint:) Har til og med fått noen rammer "på veggen". Endelig litt mer personlighet! Kan føle meg mer hjemme her nå;)

Jeg låner av Mac av stesøsteren min, Martine, og det er ikke "bare-bare".. Har blitt så vant til bilderedigeringsprogrammet på vår gamle pc, så jeg sliter litt med å omvende meg, for å si det mildt.. Så jeg er ikke helt fortrolig med disse bildene, men det er da hvertfall noe;) Vi leverte jo pc'en vår til reparasjon da den tok kvelden for tre uker siden.. Og her om dagen ringte de fra Elprice.. De har mistet pc'en vår..! Rotet den bort!! Er det mulig!?! De beklaget så mye, og sa vi skulle få en ny og bedre pc som plaster på såret, noe vi syntes var en grei løsning. Veldig kjedelig at harddisken går tapt, siden vi ikke hadde backup, men det er lite å få gjort noe med. Andreas hentet vår nye pc tidligere idag.. Åpnet den opp.. Og vi har fått en brukt pc!! Joda, med ferdig nedlastede programmer som Spotify og MSN, og et par bilder av noen lettkledde damer.. Herlighet..! Så da får vi se da, hva vi får neste gang.. Venter i spenning..;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Måtte inn å redigere litt på bildene idag. Har nemlig fått ny pc!!:) Joda, det gikk bra til slutt.. Splitter ny, med widescreen og det hele!;)

11 kommentarer:

Therese sa...

I alle dager. Dere skulle få en ny og bedre pc og endte opp med en brukt en etter at de hadde rota bort deres? Er det rart man kan bli forbanna som forbruker enkelte ganger?

Jeg synes forøvrig bildene dine var flotte :)

Sukkertøy for øyet sa...

Nydelige farger og stoffer Mina!!*elsker* Helt herlige bilder:)

Fru Fly * Heidi sa...

Så nydelige detaljer - og herlige farger, veldig koselig!♥

holmberg sa...

Herlige bilder av dine skjønne detaljer, vennen!
Så godt at du er blitt frisk igjen ~ og jeg skjønner godt trangen til å friske opp litt etter lang tid på sofaen;)
PC-historien var litt underlig;) håper det ordner seg slik at dere får en ny flott PC:)
Tusen takk for vakre ord kjære søte deg!
Ønsker deg en fortsatt herlig uke;)
Go'klemmer fra meg;)

Christine sa...

så utrolig fint du har fått det :D er alltid en fryd å besøke bloggen din, masse fine bilder og inspirasjon :D

hva er det du har brukt til å sette bilder på for noe? ser ut som en hylle av noe slag som bare står på gulvet? ble litt nysgjerrig nå jeg, leier jo bare leilighet og kan egentlig ikke henge så masse på veggene, så jeg lurte litt på om jeg bare kunne gjøre noe så enkelt som å male en plate i en kul farge, stille den inntil veggen og henge fine ting på den? hmmmm ;)

Therese sa...

.......også ligger det en award til deg inne hos meg :)

mette sa...

superfine bilder! blir veldig inspirert!!

victoria (huset i byen) sa...

Flotte bilder, virkelig fått det fint...
Du er så flink til å style, virkelig imponert..
Godt dere fikk dere ny pc, herlig og gi dere en brukt med bilder og alt...
ha en flott helg klem victoria

Sukkertøy for øyet sa...

Hei snuppeliten! Så koselige ord du la igjen i bloggen om lappeteppet mitt!Det er hyggelig*blir jeg glad*
Over til spørsmålet ditt, så klart du kan!! Det er jo kjempe stas!! Visste ikke helt hvor jeg skulle svare deg jeg, så håper du ser at jeg har skrivd til deg her:)
Klem Ida

Camilla sa...

vanvittig kule bilder! Hva bruker du når du lager collagene eller hvordan får du bildene til å sitte intilhverandre sånn? Har mac...men ikke lært meg dette enda... Utrolig bra blogg! jeg har sittet her i en halvtime og elsker den!

takk for det!

camilla

Sus sa...

her forleden oppdaget jeg en skatt! Det var en butikk som formelig hadde ditt navn. Hver eneste ting, og hvert plagg kunne vært en del av Minas Paradis. Så når jeg kom hjem så tenkte jeg at jeg skulle tipse deg om den! MEN. Det trengte jeg visst ikke, du og Anthropologie har visst allerede funnet hverandre. Neste gang jeg er i byen skal jeg ta noen bilder fra utstillingene deres og vise deg, de er helt rå! Og kun øaget av brukte materialer!
Kos deg med ny PC Mina!!