18. november 2009

Mitt lille paradis nevnt i Boligliv!


Marie fra Marie in Wonderland la igjen en hyggelig hilsen om at bloggene våre var nevnt på nettsiden til danske Boligliv. Jeg måtte inn å se med en gang. Jeg synes det er så gøy når bloggen min blir nevnt og lagt merke til! Og litt rart!:)
Reportasjen er om Små juleeventyr fra norske bloggere. Kardemomme fra Huset ved bekken, Jeanette fra Fryd & Design, Heidi fra Fru Fly, Borghild fra Borghildpia og Marie fra Marie in Wonderland er også med. Så fine bilder og ideer fra alle sammen!


Jeg synes FRED-ranken som Jeanette har laget er så fin!! Ble ekstra søt med papirblomstene som pynt:) Må nok prøve meg på noe lignende før jul.

Og Borghild har laget noen helt fantastiske små julesokker!! Oi, så fine!:) Dette var også en super idé til alle de små stoffrestene jeg har liggende.

(Sorry for understreking under teksten øverst her, får den ikke bort.. Noen som vet hvordan eller hvorfor den er der?)

Ha en glad kveld!:)

15 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

åhh så moro da...
dette må sjekkes ut med en gang..
ha en fin kveld
klem victoria

Frøken Paris sa...

Så gøy! Grattis! Du lager meget pene ting, så du hadde din plass der synes jeg.
ha en fin kveld

Maya: sa...

Så digg!Du er jo flink også, som alle de andre som blir nevnt. Morsomt å lese at Boligliv "følger" med på norske blogger:D

Maya

La luz del norte sa...

Så hyggelig! Skjønner godt at du får omtale. :) Ha en fin kveld!

Solrosa

moa sa...

Å, så morsomt med omtale i boligliv -
grattis!
men, så har du en nydelig blogg også da!

moaklem

Tove sa...

Så nettopp dette inne hos Marieinwonderland, og klikket meg inn å leste gjennom. Så morro! Gratulerer, boligliv er favoritt bladet mitt, og syntes ikke det er rart de liker din blogg:)

Katrine K sa...

Gratulerer! Skjønner godt at bloggen din ble nevnt, jeg! Fin-fine sokker!

Anka sa...

Hei Mina...
Vært å kikka på bloggen din,,, syns den er fresh og fin. skjønner at den blir nevnt i BoligLiv, som forøverig er det eneste bladet jeg må kjøpe hver mnd..
Det er så utrolig mange fine blogger og så mange flinke... Jeg skjønner ikke hvordan alle har tid til dette. Det må jo ta litt tid???
Jeg har nettopp startet å blogge, så jeg bare undrer meg litt.
www.gobyheart.blog.no....
og jeg ser jo det at jeg har mye å jobbe med videre..
anka

MiaNostalgia sa...

Moro å bli lagt merke til, ja :-) Grattis! Må inn og sjekke mer så fort jeg får tid.

Minmill sa...

Nyheten nådde meg også i dag morges. Og så moro at din blogg ble nevnt der. Det er jo sant det de sier, bloggen din er flott, og ekstra fint når du viser de flotte tingene du lager. Det er godt med skryt innimellom, og man får liksom et lite puff da.

Klem Minmill

Kardemomme sa...

Hei Mina :))Det var virkelig moro å bli nevnt hos Bolig Liv!
Jeg elsker jo det bladet som jeg har absolutt alle eksemplarene av..Det skulle kommet i posten i dag men har tydeligvis blitt forsinket, men da MÅ det jo komme i morgen i hvertfall..
Klemmer fra Kardemomme :))

Martine Marbel sa...

Superkult, Mina!:)

Kaspara sa...

God morgen, Mina!
Sååååå morsomt at Boligliv har kastet sine øyne på bloggen din!!!
Det er jo favorittbladet over alle, synes jeg. Det er et MÅ-HA blad. Du er jo fantastisk flink til å ta bilder,er en stor estetiker og har mange kreative ideer, så ikke så rart!
Håper du begynner å friskne til!
grått og vind i byen vår i dag, MEN hva gjør vel det når det er FREDAG! Gleder meg til X-factor, taco og avslapning i vinkelsofaen i lillestua, men før det må jeg få sydd noen ting til julemarkedet og salgsbloggen. Ha en finfin, frisk helg Mina!
Klem fra Kaspara

Hilde Heimdal sa...

Sååå fin den med FRED på :))))

Jen of MadeByGirl sa...

I don't normally like garlands...but I do like this one sign that says FRED. I think the paper and the beautiful flowers are what attracts me...So pretty!
Jen Ramos
'Cards & Prints You'll Love...'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com