11. november 2009

My style


Jeg samler på bilder og utklipp med ideer og inspirasjon til vårt nye hjem. Vi klør i fingrene begge to nå etter å male, snekre og innrede. Holder på å fly på veggen her, så nå håper jeg virkelig det kommer et hus snart! I mellomtiden drømmer jeg meg bort i bilder som disse. Fargene, materialene og den herlige kitchy mixen er akkurat sånn jeg vil ha det. I can't wait!

11 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

herige bilder, du har en flott stil..
får håpe drømme huset dukker opp snart for gleder meg til bilder av prossesen..
ha en flott uke
klem victoria

Therese sa...

Fin collage du har laget. Jeg er spent på å se huset dere ender opp med og resultatet når dere er godt flyttet inn ikke minst :)

Bluggi buggi blogg sa...

Den som venter på noe godt.....Det blir ekstra kjekt når huset kommer nå man har ventet og gledet seg en stund. Lykke til :)
Trude :)

Hilde Heimdal sa...

ser kjeeeeeempestilige ut de bildene ! Tenker du gleder deg jaaa:)

Klem Hilde :o)

Marie sa...

Liker stilen veldig godt! Det nye huset deres kommer nok til å overgå det forrige og da blir det veldig bra :-)
Så koselig at du likte lua og pulsvarmerne! De passet perfekt til Laine og lua var helt "henne". Akkurat slik jeg hadde tenkt meg det. Moro! Nå er jeg i full gang med produksjon til julemarkedet i Stavern. Litt skummelt å skulle være med der, men veldig gøy!
Om du klør voldsomt i fingrene, så har jeg seks stoler som skal males og trekkers om, kjøkken som skal tapetseres, kjellerstue som helst skal males...osv osv ;-)
Ha en fin kveld og en finfin dag på jobb i morgen!
Klem

MiaNostalgia sa...

Vakre bilder du viser, skjønner at du gleder deg. Kjempegøy med et nytt sted som man skal sett sitt preg på og gjøre til et hjem. Lykke til! :-)

holmberg sa...

Dååån, her var det mye vakkert!
Gleder meg så til å se det endelige prosjektet! Ble det ikke noe likevel av det huset du snakket om? Nå har dere jammen meg ventet lenge, stakkarsen;)
Ditt lappeteppe er vidunderlig!
Me ♥! Kanskje det blir bestilling en vakker dag;)
Takk for gode ord, vennen!
Ønsker deg en fortsatt fin uke;)
1000 klemmer.

Kristine sa...

Nydelige bilder Mina ;-) like your style!! Krysser fingrene for at drømmehuset dukker opp snart!

Unknown sa...

Love youre style too!

Ha en deilig novemberkveld!

:) fra meg

Kardemomme sa...

Det blir utrolig spennende den dagen dere endelig finner drømmehuset deres! Dere har jo ventet en stund nå men jeg krysser fingrene for at den lange ventetiden snart er over..
Nydelig collage du har laget og lappeteppet i sofaen var bare helt fenomenalt!!!! FOR noen stoffsammensettinger!!! helt mine farger det der!! Liker så godt blandingen av mørke og lyse lapper!! Sofane ble som tatt ut av et interiørmagasin! Ha en fin fredag! Klem fra Kardemomme :))

Unknown sa...

Dette ser veldig fint ut :) Og fantastisk lappeteppe du viser under her!! Ü