16. april 2009

Epler og moreller..blomstrer snart..


..i stua:) Jeg friserte eple- og morelltrærne i hagen litt idag, så nå har vi fått et vårlig ris på bordet. Med litt vann og innetemperatur, så blomstrer de nok snart..:) Det var allerede godt med knopper på dem. Vakkert og stemningsfult! Bordet har fått ny "duk", i form av et sjal jeg kjøpte på HM for en god stund siden. Jeg finner ofte flotte sjal og skjerf som egner seg godt som duker rundt omkring. Det gir et litt mer personlig preg på ting synes jeg:) Jeg liker å bruke ting på andre måter enn det det egentlig er tiltenkt.. Spennende!

Stemningscollage..

Ha en fortsatt herlig torsdagskveld der ute!

11 kommentarer:

Bente sa...

Så vakre bilder du har tatt! Jeg ønsker meg et lite eple-tre i hagen, men det må være et ferdig gammelt et... Som ungene kan klatre i... Går det an å plante et 50 år gammelt tre, tro??

Marie sa...

Har kommet til akkurat samme konklusjon med sjal som duk jeg også! Blir kjempe fint! Har dere forresten sett det hvite huset som er til salgs i O.W-vei nå? Må jo være perfekt for dere? Jeg har ekstremt lyst på det selv, men di må vente litt til :-(

adales verden sa...

Kjempefine bilder, koste meg inne hos de:)
klem

GundaM sa...

Du å du så stilig de hyllene med alle de rammene på da!!! Du hadde nok likt deg i butikken min med alle rammene som kommer inn ;0) Hihi eller du ahdde vært drømmekunden min Mina!

Fine bilder her inne hos deg ;)

Klem fra meg

Kardemomme sa...

Hei Mina :))Det er visst en liten evighet siden jeg var her inne!
Det har vært dårlig med kommentering fra meg de siste månedene men nå er jeg i gang igjen
og koser meg med blogging igjen!
Hos deg er det en masse inspirasjon å hente som vanlig.
Ser at du også er glad i kvister og enklere og billigere dekorasjon finnes nesten ikke.
Epleblomster og morellblomster er jo ekstra vakre! Synd vi ikke har frukttrær i hagen her..
Jeg har plantet to epletrær men de er for små til å lage ris til vasene av dessverre..
Men her vokser det gåsunger og syriner og bjørk har vi i masser så jeg får benytte meg av dette..
Ønsker deg en fortsatt fin torsdags kveld! PS! Den lilla morgenkåpa som har blitt farget og laget om til kjole er skikkelig lekker! Klem herfra :)

Christine Louise sa...

Nydelige bilder du har :)

Klem

Kosene mine sa...

Vakkert :o)
Jeg har også såå lyst til å ta inn kirsebærgrener, men er redd for at katten bare kommer til å velte vasen...litt styr er det med dyr, særlig de som er små og umulige ennå, hihi

mi-rachel sa...

å for en nydelig collage!!
og god i ide å bruke sjal.

Kaspara sa...

Hei Mina
Grener og kvister er det fineste jeg vet i vasene. Jeg liker det nesten mer enn blomster.
Det er så nydelig det innrammede fuglebildet ditt, synes jeg.
Den bambien du er småmisunnelig på fant jeg på Sl. til en femmer.
Ja, kanskje vi kommer til å stå å rive og dra i samme stoff på loppis,Mina! Jeg kjenner deg igjen om jeg ser deg, og jeg skal love å hilse i så fall, selv om vi jo må benytte tiden godt, hi, hi!
I dag dro jeg med to tallerkenhyller hjem fra Sl.pluss et fint platecover som skal stå i en tallerkenhylle og et par dynetrekk som skal brukes til sying.
Ha en god natt og en vårglad morgendag! Klem fra Kaspara

Tove sa...

Hei!
Som alltid har du nydelige bilder, stua/ huset deres er jo så flott og personlig:) Jeg plukket også inn en flott bukettkvister fra alle frukttrærne våre, gledet meg til å se hvordan de forskjellige ble. Men det var til mannen min begynte å nyse... Kjedelig med en mann som er allergisk altså! Og ja, det er papaya, både magnetene og papiret. De er så fiiiine:)

Må le av dere som kjørte mot kjøreretningen og tok bilde samtidig, hihi Men dere er iallefall ikke de første som kjører feil vei:)

Hvordan går det med salg av leiligheten?

Klem

Katarina sa...

Kjempe fine bilder Mina:-) God weekend;-)