22. april 2009

Nytt univers!
Igår forvillet jeg meg inn på Flickr.. Jeg har i grunnen ikke skjønt helt hvor flere av dere finner alle disse flotte bildene som finnes der inne, men etter litt utforsking, så klarte jeg jammen meg å finne frem i Flickrjungelen! Oi, så mye fint!! Ble sittende der i noen timer ja..;) Her er et lite utvalg fra en gruppe som heter Offbeat Interiors. Disse bildene får hvertfall min puls til å gå et par hakk fortere, fantastisk!

9 kommentarer:

Maya: sa...

Oj, så herlige interiør! Traff meg i blinken også, yumyum:P

Maya

Marthe sa...

Hei Mina!

Tusen takk for at du la igjen kommentar hos meg - det førte meg nemlig hit til deg!:) For en fantastisk nydelig blogg du har! Guri malla... at jeg ikke har oppdaget deg før. Det er skummelt med blogger som dine - ble jo sittende her inne i en evighet, bla meg tilbake og nesten hvine av fryd over alt det fine du viser frem. Du er veldig flink til å ta bilder også! Rene godteposen det her;)

Legger deg til på listen min, så titter jeg innom igjen veldig snart:)

Klem fra Marthe

Tove sa...

Hei!

Desverre kommer tannfeen bare til barn, hihi

Flickr er et paradis for "slike som oss" ja:) Har ikke tall på antall timer jeg har sitte å sett på de mest fantastiske bilder.. Blir så inspirert av å leite rundt der inne.. eneste problemet er at all inspirasjonen fort bare blir i hodet når man bare sitter foran pc'n..

Du må registrere deg der inne, og legge ut bildene dine!! Si ifra når du gjør det, så jeg kan følge med:)

klem

mi-rachel sa...

så mye fine bilder.
har aldri vært på Flickr.
er redd det er nok en tidstyv :)

Minmill sa...

Hei på deg Mina. Bildene fra Flickr er fantastisk fine. Jeg har vært inne og kikket selv også, men fant kjapt ut at jeg ikke turte å bruke mer tid på det. Bloggingen tar nok tid som det er. Men jeg er glad for at du og andre vil vise oss det dere finner der inne. Da venter jeg i spenning på flere flickr bilder fra deg.

Klem Minmill

LIVS LYST sa...

Ja disse var virkelig verdt en titt! Skjønner godt at du ble "fjetret" der inne. Bildene er så vakre og stemningsfulle...!

Hilsen Ljo

Kosene mine sa...

Så mange herlige bilder... nice nice!

Kaspara sa...

Hei Mina
Mitt favorittbilde er det med det hvite skapet. Nydelig!
Dessuten la jeg spesielt merke til det heklede pleddet. Jeg holder på med et i samme teknikk, bare hekler rundt og rundt. Det blir en kjempe kvadratisk lapp.
Nå lader du opp til loppis? Jeg håper mamma kan passe smågutta et par timer for meg, for mannen min er på dugnad i fotballklubben.
Ha en fin kveld. Nå skal jeg se på "Ungkaren" og plane ut i sofaen.
Klem fra Kaspara

Camilla Didriksen sa...

Utrolig mye fint :)