26. april 2009

Sol, sommer og loppis!:)


Igår var det duket for årets første loppemarked! Runarhallen var stappfull av skatter for en hver smak. Carina og jeg møtte opp ti minutter før the grand opening, og da var det lang kø med loppisentusiaster. Vi kom oss innenfor, og jeg satt selvfølgelig kursen mot stoffer og klær. Med en stor bunke med stoffer i hendene stod jeg plutselig ved siden av en jeg dro kjensel på.. Joda, det var Kaspara! Like søt og blid som jeg hadde forestilt meg:) Hun hadde stått først i køen og hadde allerede funnet mange skatter i sengetøyhaugen. Flotte retrostoffer. Jeg fant en del stoffer, noen vintageklær og et par vesker, før Carina og jeg gikk videre til ting og tang. Og se hva jeg fant! En uglelampe!:) Synes den er så søt! Skikkelig kitchy..;) Fant også to søte lampetter som jeg skal ha telys i. Vi stakk en kjapp tur innom et annet loppemarked også, som var rett ved siden av. Der fant jeg en porselensfigur i søte pastellfarger og en vase i en klar aquagrønn farge. Fant også to settekasser.

Her er noen av stoffene jeg fant. Det med gult og brunt mønster er i to 50x70 puter og en duk. Det så jeg ikke før jeg kom hjem. Jeg bare rasker med meg det jeg finner av fine mønstre og farger, så det er alltid like spennende å se hva jeg egentlig har kjøpt når jeg kommer hjem. Det blå stoffet med stort blomsterprint tror jeg skal bli et sommerskjørt. De to små dukene med "rosemaling" på skal jeg sy vesker av. Det lyse beige silkestoffet med lysegule blomster skal bli kjole, og resten har en foreløpig ubestemt fremtid. Tok med meg en del blondestoff som er fine å bruke som blondekanter på skjørt osv. Imorgen skal jeg sy litt, så skal jeg legge ut bilder etterhvert som plaggene blir ferdige.

Så var det klærne jeg fant. En sølvkjole. Denne er ganske fin på, selv om den ser ut som en sekk på hengeren. Det er splitt i sidene som jeg skal sy igjen, og med et belte i livet blir den fin både til hverdag og fest. Fant også en sølvbolero, som sitter som et skudd! Og en hvit bomullskjole med søt utringning. Tror det egentlig er en nattkjole, men jeg synes den vil bli en nydelig sommerkjole:) Så fant jeg to like vesker, en turkis og en blå. Den blå var allerede i bruk igår kveld da vi var på sesongåpningen av Pir4, et flytende utested her i byen. Det var jo så deilig vær igår! Vi satt ute å grillet i hyggelig lag, og avsluttet kvelden med en tur ut. Sommerstemning:)

14 kommentarer:

Kosene mine sa...

Så mange skatter du fikk med deg hjem :o)
Gleder meg til å se hva du får laget ut av stoffene...så kreativ er ikke jeg, ei heller så dreven med symaskinen ;o)

Ha en fin søm-uke!

Kristoffa sa...

Loppis er moro!!! Så mye fint du har fått tak i. Jeg har nå kost meg med å titte litt rundt i bloggen din. Der var det MYE fint å se på! Jeg kunne godt tenke meg å følge med på hva du lager fremover. Er det OK om jeg legger til bloggen din i bloggen min?

Kaspara sa...

Hei Mina
Takk for sist! Blir litt heseblesende på et loppis, og man blir nok litt fjern i blikket og ukonsentrert. Ser jo heldigvis at du fikk med deg en del stoffer hjem du også, selv om retrostoffene havnet i et annet hus i byen.
Er sikker på at du klarer å skape utrolig fine kreasjoner av dine funn. Tror virkelig du har et talent på det feltet.
Likte godt den hvite nattkjole-kjolen. Kjempesøt sommer kjole! Den korte sølvjakken så også fin ut.
Ser ut som du også fant en settehylle formet som et hus. Fant det samme på Slappen her om dagen.
Jeg har begynt å bruke noen av retrostoffene i et lappeteppe. Det blir et gladteppe som gir vitamininnsprøytninger til stua.
Blir spennede å se hva dy syr. Kos deg skikkelig ved symaskinen i morgen. Klem fra Kaspara

Maya: sa...

Ååå, så mye fint du fant. Ugla var dritkul, skikkelig kitchy :) Så gøy at du er flink til å sy klær. Misunner deg der altså. Skal bli arti å se hva du får til av de. Har du gått sykurs eller er du selvlært?

Nei, skulle bare inn en snartur. Skal spisa kvelds! Hehe

Maya

frk.B sa...

Så mye fint du fant!
Loppis er gøy!
Har ikke funnet så mye her på sørlandet, savner Oslo på denne tida, da var loppemarked veldig mye mer tilgjenglig..

Lykker til med syprosjekter, du tryller nok frem masse fint!:)

Ha en fin søndagskveld!

Minmill sa...

Etter å ha vært innom Kasparas blogg hvor hun skrev om loppisen i går og at hun traff deg, måtte jeg jo inn på bloggen din for å se om du viste fram dine ting. Av en eller annen grunn synes jeg det er så gøy å se hva dere har funnet av loppeting. Det er jo som en slags jakt, og det er så spennende og moro. Bra du og Kaspara kom bra ut av det, og ikke hadde lyst på de samme tingene.
Jeg synes sølvkjolen du fikk kjøpt, var utrolig tøff. Sånne ting kunne jeg også kledd meg i.

Ha en fin søndagskveld, Mina.

Marie sa...

Så mye fint du fant! Gleder meg til å se resultatene av dine kreasjoner!
Fant litt vi og...lagt ut på bloggen min om du vil se :-)
Klem

GundaM sa...

øsses, dette må jeg si var et innholdsrikt loppis ;))) Men så er d ujo flink til å se hva du er ute etter og da ;)

Klemmmz i natten fra meg;)

Bente sa...

Likte den kjolen så godt, jeg. Supersøt!

mette sa...

igjen: jeg digger stilen din og liker smaken din! så masse fine ting!! FIN kjole!

Hege - BOLIGglede sa...

Moro med loppemarked ja! Mye fint du fant deg.
Siden jeg følte ALLE i verden hadde vært på loppis i helga untatt meg, dro jeg innom Fretex i dag og fant et par småting til dukkestuen.. Settehylle blandt annet:)
Ha en fin dag:)

Unknown sa...

Ooh.. elsker veskene!

alvorada sa...

Så mange godbiter du har fått med deg hjem da! Likte spesielt godt ugla, den hvite natt/sommerkjolen og veskene! :)

Rikke sa...

Så mange gode loppis funn da!!
Rikke:)