17. april 2009

Kjole av retromønstret silkestoff!


Noen som husker dette stoffet? Jeg kjøpte det i en bruktbutikk her i februar. Liker så godt både fargesammensetningen og mønsteret på det. Jeg hadde planlagt å sy en kjole av det, og nå har jeg endelig fått ånden over meg. Jeg er så fasinert av kjolene til Leila Hafzi. De er helt nydelige, og ser jo så behagelige ut å ha på! Får skikkelig sommerfølelse av disse kjolene. Så ikveld har jeg dandert tøystykket rundt meg for å finne det riktige snittet. Jeg syr jo aldri etter mønster.. Her bare klippes og syes det!;) Går ikke alltid som etter planen, men moro er det!
Den skal være rynket rundt hele toppen, og falle rett ned nedover, med stor vidde. Tenker jeg skal tvinne stoffet langs utringningen og rundt nakken. Litt vanskelig å dandere..;) Ble litt mye stoff på sidene her ser jeg, men dere skjønner vel hvordan jeg ser den for meg;)
Disse kjolene er fra Leila Hafzi. Ganske likt det snittet jeg ønsker på min kjole, bare at min skal gå til rett over knærne. Blir da ulidelig spennende å se om jeg klarer det, og om den i det hele tatt blir ferdig..;) Må bare beklage at poseringene mine over her ikke er like bra som Triana sine..Knis..;)
Og, jada, knoppene på greinene jeg tok inn igår har allerede begynt å spire seg grønne og fine:)
God helg!

2 kommentarer:

Tove sa...

Stilig stoff, og kjolen ser ut til å bli kjempefin:) Gleder meg til å se det ferdige resultatet

klem

Brigg sa...

å det kommer tilå bli utrolig flott! gleder meg til å se resultatet!