14. januar 2009

Herlig dill dall!

Her er min lille kleshenger-samling..:) Faller alltid pladask for disse på loppis!
Også et sengeteppe jeg kjøpte på loppis for et par år siden. Synes det er såå fint! Lurer på om jeg kan ha det i sofaen nå...?.. Det er til enkeltseng, noe vi ikke har her i huset, så jeg får ikke vist det frem ordentlig..
Så til mitt lille prosjekt. Liker så godt denne 60-talls trenchcoaten, med smalt liv og stort skjørt. Det er bare det at jeg ikke liker å gå i rødt.. Så nå er den i vaskemaskinen, på vei til å bli lilla!:) Lilla kåpe med rød knapper, ja! Enda en rød kreasjon! Denne er vel egentlig en morgenkåpe, men jeg synes den har så fint snitt og spesielle detaljer.. Så med ny farge, lilla igjen, så tror jeg nok at jeg kan finne på å bruke den som kjole!;)
Ønsker alle en fortryllende kveld!

12 kommentarer:

GundaM sa...

Det teppet kan du da hive opp i sofaen, kjempesøtt!

Og kåpa var bare knall, men så tøff du er som farger den i lilla ;)

Bianca sa...

Ja, sånne kleshenger er så søte :)
Og kjempe nydelig teppe, det kan du vel fint bruke i sofaen...

Oi så spennende med klærne, gleder meg til å se resultatet :)

Nina sa...

Spent på resultatene av fargeprosessen din. Får håpe at sytråden på plaggene din tar farge, for det er ikke alltid den gjør. Lurer på om det har noe med om den er syntestisk eller av bomull???? Noen som vet?

Miss.T sa...

Søte hengere! Spent på å se hvordan klærne dine blir som lilla.. ser for meg at morgenkåpen kan bli kuuul som kjole med høye hæler til !

Ha en flott kveld.

tavelhus sa...

Fina galgar!
Läste att du hade en butik i Sandefjord. Där har vi varit några gånger.

Rikke sa...

Så mye fint!!
Likte de kleshengerne dine veldig godt:)

Stine sa...

Stilig! Håper du legger ut bilder av resultatet! :)

Anonym sa...

Super söta hängare :9

Ninas Drops sa...

Så spennende. Rødt og lilla blir knall vettu=

Kleshengerne var kjempe kjempe søte=)
hilsen drops

mette sa...

du er bare kreativ med stor k, så masse nydlige ting i et og samme hus... jeg følger med i spenning på fargeprosjektet:)

Anonym sa...

Klart du kan ha teppet i sofaen!
Det var jo helt nydelig!
Så spennende å farge kåpe da..
Ikke alltid så lett å tenke ut på forhånd hvordan fargene kommer til å bli men rødt og blått blir jo lilla så jeg krysser fingrene hardt for at kåpen blir så lilla og flott som du vil ha den..
Den var jo veldig fin i fasongen da..Veldig kjekt å kunne endre på fargen selv..Blikket mitt falt på fuglelenka du har laget og den er virkelig kjempefin!! Du trenger ingen Rie du.. :)
Sånne kleshengere som du har avbildet leter jeg også etter..
Har kun noen få..Ingen som er så fine som dine..Herlighet som jeg gleder meg til loppesesongen altså :)) klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

God kveld, Mina!
Kanskje vi var i samme bruktbutikk i går? Sl.????
I blant kan det ligge noen fine stoffer der, om man er ute i et heldig øyeblikk.
Slike kleshengere med trekk samler jeg på også. De er bare så herlige! Fant mange på et loppis en gang, og syntes jeg hadde gjort tidenes funn.
Kåpa i lilla må jo bare bli topp. Håper farvinga ordner seg! Har aldri prøvd å farve noen verdens ting før, så dette vet jeg lite om. De fuglene i papirklipp du hadde laget var forresten også sååå fine. Ha en fin kveld!
Klem fra kaspara