15. januar 2009

Vårlige loppisvibber!


Vårlig stemning i hyllene! Det broderte bildet kjøpte jeg i en bruktbutikk idag. Med et strøk med lyselilla maling passet det fint inn med de andre tingene:) Malte en kjedelig hvit lysestake med samme maling, og vips!, så ble den som ny.
Fant også en del stoffer, kule belter og dette nydelige trefatet med fuglemotiv! Det falt jeg pladask for! Tror kanskje jeg skal male kanten rundt, sånn at fuglene kommer enda bedre fram.. Noen som har fargeforslag?:) Det broderte bildet kommer nok fra samme hjem som det med bambiene på. Får se om jeg maler ramma på dette også, eller om det blir en pute? Åååh, som jeg gleder meg til loppemarkedsesongen starter igjen!!

Sjekk disse rosene da!! De fikk jeg av min gode mamma idag!:) Tusen takk, mamma!
Bildet ved siden av er av nattbordene jeg skal male lilla i helgen. Dilla på lilla!?;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Og så en liten oppdatering på mitt lille klesfargingsprosjekt.. Haha! Rødt + lilla = VINRØDT!! Skulle kanskje tenkt litt lengre enn nesa.. Da hadde jeg nok kommet på at rødt + blått = lilla.. Så nå har jeg avfarga kåpene, og tatt den ene, som ble veldig lys etter avfarginga, i maskinen med lilla farge. Det ser ut til å bli veldig bra! Den andre skal få en runde med blå farge, for den er fremdeles rød. Kanskje jeg får lagt ut det ferdige resultatet imorgen..?

8 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Så fint det ble da du malte rammen, du har virkelig rett i at bildet kom bedre frem. Kult med rådyrene som liksom har hoppet ut av bildet og..
Drops=)

Maliva`s verden sa...

Oh her var det mye fint,og så kreativ du er...Lykke til med oppussingen:O)
Klem fra Maliva

Anonym sa...

åh, jeg tror det fatet med fuglene kan bli fint om du tar fargen fra fuglene rundt kanten?

Minmill sa...

Hei. Jeg måtte jo innom hit i dag også. Du har en herlig blogg. Liker dine loppiser og fargerike innslag. De to nattbordene kommer til å bli fine med lilla farge. Det har gått en liten lilla farsott i mitt hjem i vinter i form av lys, servietter og brikker. Men jeg har bestemt meg for å finne loppemøbler jeg kan male på og gjør som jeg vil med.

Ha en fin helg

Maya: sa...

Lopper, gode gamle lopper! Det er så moro å gå å lete etter skatter:) Likte kleshengersamlinga de foresten, så yndige.

Maya

Maya: sa...

Ligger noe til deg på siden min;)

Maya

Rikke sa...

Åh ja - gleder meg jeg også:)
Gleder meg til å se den lilla kommoden!!God helg!

Anonym sa...

Du verden som du har fyndat Mina!!
Og så fint som det ble med lilla rammer..Farger gjør stor forskjell altså!! Nattbordene kommer til å bli supre!! Den type gamle møbler er spesielt godt egnet til til maling i sprek farger synes jeg..
Da blir det tydeligvis malerverksted i både det "Minaske" og "Kardemommske" hjem i morgen :)
Jeg skal male bord! Hipp-hurra!
Du må ikke glemme å vise fram kåpene dine heller :)
Nå skal jeg slå av pc'en!
Gode natt flinke Mina! :)