23. januar 2009

Mitt kjære syrom!

Her er rommet mitt! Sy- og hobbyrommet mitt:) Idag har jeg kjøpt meg en byste. Har alltid ønsket meg det, og idag fant jeg en i en klesbutikk som solgte ut gamle byster. Fantastisk! Nå blir det enklere å sy klær fremover. Og det liker vi:) Ser dere den lille grisen på gulvet? Synes den er såå søt! Så er det bilde av en lampe jeg har pyntet litt på. Disse sølvbladene er så fine å dekorere med. Hekleputa mi er ferdig og skal få plass i sofaen. Herlige farger!:)
God fredag!

13 kommentarer:

Tove sa...

Hjelp så inspirert jeg blir hver gang du kommer med et innlegg:) Du er så FLINK! Skulle gjerne sett butikken din mer også jeg.. den må jo bare være utrolig fin:)

klem

Anonym sa...

Hei Mina
Så herlige og inspirerende bilder!
Den bysten var jo så flott og kjolen som hang på den såååå søt!
Herlig pute har du heklet også. Synes du er utrolig produktiv.
Tusen takk for koselig mail. Har sendt en mail til deg også om du ikke har oppdaget det enda.
Ha en fin kveld og helg!
Så spennende med Rom 123 reportasjen som skal gjøres søndag!
Klem fra kaspara

GundaM sa...

Alt her er da bare herlig spør du meg og så artig å se disse emaljerte kaserollene på gulvet. Har et par på jobben jeg og men ingen er interessert i de, snedig. Sikkert for dyre...jeg liker de jo så godt selv ;0)

Takk for inspirasjonen her inne !

ingridmarie sa...

Nydelig syrom og vakre farger-so heldig du er som har eit eige rom der du kan la energien og kreativiteten din blomstre! Vakkert vakkert! Har du eigen butikk ?! Er det eigne saker du legg ut for salg? Spennande! Varm helsing IngridMarie

ingridmarie sa...

Ps. Elsker berre alt med slike herlige Bambier på!! Nydelig kjole!

Anonym sa...

Heisann! Ja, her var det virkelig orden i sysakene (bokstavelig talt).

God helg til deg!

Tove sa...

Så spennende at de kommer på søndag:) Og det ser ut til at duer klar også!, jeg skulle gjerne hatt en måned eller to til på å bli ferdig med mange prosjekter jeg hadde i hodet. Men, men det blir som det blir..
Jeg tror huset vårt kommer i aprilutgaven, kommer til å bli kjempespennende å se, og faktidk ganske skummelt. ( spesielt hvis de skal bruke et bilde med meg også..) Masse lykke til, og pass på å ikke styr for mye/ slit deg ut!

LYKKE TIL!
klem

Tove sa...

Og det med faste kunder har du helt rett i:) Veldig koslig når folk kommer igjen og igjen. Når jeg ikke, rydder, vasker eller ommøblerer i butikken sitter jeg som regel å hekler. Og denne heklingen fører til mye samtale. Blant annet har jeg blitt kjent med en kjempesøt eldre dame. En gang hadde hun bært med seg en stor pose med tepper hun hadde heklet for å vise meg! Og en annen gang kom hun innom med en liten gave til Hannah:) Og så er det jo noen litt "rare" mennesker som kommer innom gang på gang bare for å prate.. Ja, man er litt utsatt slik, hihi. Det er helt klart morsomt å drive butikk! Og skal jeg til Sandefjord noen gang skal jeg helt klart kommer innom deg, er det i byen eller på et senter dere er?

Skulle forresten avogtil også ønske at "jeg var to" som drev butikk, for som i dag når jeg er på grensen til å ha influensa hadde det vært veldig greit å hatt en partner som kunne jobbet.., men samtidig er det deilig å kunne bestemme alt selv også da:) Har du vært på messa denne gangen? Valgte å la være siden jeg ikke er helt i form, men tror kanskje messa i Danmark eller sverige hadde vært mer aktuell.. Har du vært på noen av dem noengang?klem

Maya: sa...

Kjempefint sy/hobbyrom! Her var det ordning og reda ser jeg. Helt engi i at den kjolen var utrolig søt. Og så er det jo litt morro å ha en slik byste å ehgen den på også, dekorativt i seg selv:)

maya

Minmill sa...

Så mange herlige bilder du viser fra ditt syrom. Sånn en byste har jeg alltid ønsket meg, man aldri skjønt hvordan jeg kan skaffe meg det. Du er heldig. Herlig kjole du har hengt på den forresten. Holder på med å gjøre istand et rom jeg kan bruke til arb.værelse, men nå har det liksom stoppet opp.
Får jo lyst til å sette i gang igjen når jeg ser ditt.

tavelhus sa...

Roligt att se bilder från ditt arbetsrum!

Anonym sa...

For et herlig inspirerende sy og hobbyrom Mina!!
Nå har du malt nattbord og gjort ferdig heklet pute, farget klær
og bare bobler over av liv og skapertrang!
Er så moro å komme inn hit!
Stilig å ha byste da..jeg har også alltid hatt lyst på en sånn selv om jeg ikke kan sy klær..
Kan jo brukes som dekorasjon med noe fint på..I dag har jeg vært i bruktbutikken og gjort et par funn jeg også..Ikke mye men et par småting som må legges ut i morgen fordi det er for mørkt å fotografere! Ha en fortsatt fin lørdag! Klem fra Mina :)

Anonym sa...

Hei...blir helt overveldet her jeg. Jeg elsker kjoler!!! Har du sydd den som henger på bysten? Superfin : )